وقتی که در اکتبر گذشته آوریل با تعدادی از دوستان خود به لاس وگاس رفت ، چیزخاصی را احساس نمیکرد ،اما سرانجام او دچار بیماری شد
که هیچ یک از پزشکان او دلیل اصلی آن را نمیدانستند
و تشخیص آن برایشان دشوار بود .
او گفت :"من به سختی غذا میخوردم ، و وقتی که به استخر رفتیم مجبور به ترک آنها شدم و به تختم رفتم و دراز کشیدم "ادامهـ داد "دوستانم پرسیدند چه شده ؟ و من نمیدانستم ! " پس از مدتی بی حالی این خواننده ی پرانرژی ، دکتر او متوجه شد که آوریل مبتلا به بیماری لایم است .
لاوین گفت "نظر خاصی ندارم فکر میکنم یک حشره ی کوچک موجب آن شد " اضافه کرد "برای 5 ماه بستری بودم "
خواننده ی کانادایی ادامه داد"حس میکردم که نمیتوانم نفس بکشم ، نمیتوانم حرف بزنم و یا جا به جا شوم ،
فکر میکردم دارم می میرم"
مادر او برای کمک به او مدتی درخانه ماند :
"من نمتوانستم به حمام بروم چون خیلی ضعیف بودم ، واقعا زمان افتضاحی بود !"
اما در زمان حال او میگوید 80% بهتر است و میخواهد از زندگی لذت ببرد !
منبع : سلب دیلی
که هیچ یک از پزشکان او دلیل اصلی آن را نمیدانستند
و تشخیص آن برایشان دشوار بود .
او گفت :"من به سختی غذا میخوردم ، و وقتی که به استخر رفتیم مجبور به ترک آنها شدم و به تختم رفتم و دراز کشیدم "ادامهـ داد "دوستانم پرسیدند چه شده ؟ و من نمیدانستم ! " پس از مدتی بی حالی این خواننده ی پرانرژی ، دکتر او متوجه شد که آوریل مبتلا به بیماری لایم است .
لاوین گفت "نظر خاصی ندارم فکر میکنم یک حشره ی کوچک موجب آن شد " اضافه کرد "برای 5 ماه بستری بودم "
خواننده ی کانادایی ادامه داد"حس میکردم که نمیتوانم نفس بکشم ، نمیتوانم حرف بزنم و یا جا به جا شوم ،
فکر میکردم دارم می میرم"
مادر او برای کمک به او مدتی درخانه ماند :
"من نمتوانستم به حمام بروم چون خیلی ضعیف بودم ، واقعا زمان افتضاحی بود !"
اما در زمان حال او میگوید 80% بهتر است و میخواهد از زندگی لذت ببرد !
منبع : سلب دیلی