16-03-2015، 20:48

واقعا این خیلی جواب خوبیه
|
طلا برای مردان ضرر ندارد ! |
||||||||
16-03-2015، 20:48
![]() واقعا این خیلی جواب خوبیه
16-03-2015، 21:02
نوش جان برادر اما لینک و منبع بده تا بررسی کنیم .. هم دررابطه با تحقیقات آقای ملکوتی خواه هم تحقیقات انجام شده سال2010 ..مادامیکه این اتفاق نیفته حق در رد این ادعا ندارید ..
28-03-2015، 9:48
خانم محترم
تحقیقات و مطالعات مشق شب نیست که یه شبه انجام بشه و بگن مثلا فلان گروه فلان جا به این نتیجه رسیدن حداقل 6 7 سال روی این مساله تحقیق میشه اونم توسط کشور ها و یا دانشگاه های مختلف هر جایی شما یه مطلب علمی ببینی منبعش به همین صورتی هست که من گذاشتم بیشترین اطلاعاتی که میتونند واسه یه منبع بدن اینه که بگن مثلا تو فلان داشنگاه تو فلان سال به این نتیجه رسیدن تازه همه تحقیقات تو دانشگاه ها انجام نمیشه پس دلیل منطقی برای رد منبعم نمیبینم
طلای سفید برای مردا ضرر نداره
اما طلای زرد گلبول های سفید مردو از بین می بره
28-03-2015، 12:59
بابا خانم سودا این ها رو ولشون کن نمیخوان بفهمن
من خودم رو کشتم بفهمن توی نوشابه کبد جنین نیست ولی اون ها ..........
آقای محترم گویا شما اصلا توجهی به پست های اینجانب ندارید !!
کاملا حق با شماست .. پس اگر در ونکور کانادا همجنین تحقیقاتی انجام شده بود منبع تحویلمان می دادی ... به هیچ عنوان .. مطلب علمی به سایت معتبر ارجاع می دهد .. هیچوقت نمیزنه محققان فلان کردن .. آیا این گروه محققین در هیچ کجا نامو نشانی ندارند؟! (28-03-2015، 10:02)Misha 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای این ادعا منبعی هم دارید ؟
28-03-2015، 21:16
ببینم شما که انقدر به منابع ما گیر میدی
خودتون خیلی منبع موسقی دارید ؟؟ این هم یک منبع غیر ایرانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://islamqa.info/en/101549
23-04-2015، 14:06
هر چیزی ک دینمون گفته درسته خیلی طول میکشه درکش کنیم و قدرشو بدونیم
23-04-2015، 14:15
بالاخره این که مردا طلا نندازن یا بندازن به خدا که فایده ای نمی رسونه پی قطعا ننداختنش فایده ای واسه خود مردا داره
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|