13-03-2015، 20:31
هری در روز 24ام جولای بی عیب به نظر میرسید
و اگر در این قضیه رازی وجود داره بهتره که ما هم بتونیم اون رو بفهمیم و بعد از اون استفاده کنیم...
بعد از پی بردن به اینکه چجوری میتونیم پوستی مثل هری استایلز داشته باشیم خیلی مطمئن نخواهیم بود که خیلی باشتاب بغل اون بپریم.
در یک مصاحبه با مجله گرازیا در لوس آنجلس یک دکتر متخصص امراض پوست آقای لوییس دسکامپس راز پوست بی عیب هری استایلز رو افشا کرد...
اون گفت: هری اومد پیش من اون از من یک چیز مسدود کنه خواست تا همیشه از اون استفاده کنه ...
تو دستوری که من برای از بین بردن پوست بد به اون دادم هری هرروز 325 پوند میداد تا یک مشیمه گوسفند برای صورتش تهیه میکرد.
ما تصور میکردیم که اون فک میکنه خیلی پوست زمخت و بدی داره. او اضافه کرد
:اون خیلی قابل ستایشه چون خودش رو دوست داره و به صورتش اهمیت میده.
اون دوس داره که زیبا به نظر بیاد و پوست خوبی داشته باشه.
اينطور به نظر میرسید که اون یک توصیه نامه از طرف سایمون کاول داره ظاهرا گذشته از این اون هم یک درمان مثل این رو برای خودش انتخاب کرده...
اون گفت: این خیلی عجیب نیست که مردان جوان پیش من میانن ...
خوب پس ما فهمیدیم که چرا هری بسیار زیبا به نظر میرسید...
و اگر در این قضیه رازی وجود داره بهتره که ما هم بتونیم اون رو بفهمیم و بعد از اون استفاده کنیم...
بعد از پی بردن به اینکه چجوری میتونیم پوستی مثل هری استایلز داشته باشیم خیلی مطمئن نخواهیم بود که خیلی باشتاب بغل اون بپریم.
در یک مصاحبه با مجله گرازیا در لوس آنجلس یک دکتر متخصص امراض پوست آقای لوییس دسکامپس راز پوست بی عیب هری استایلز رو افشا کرد...
اون گفت: هری اومد پیش من اون از من یک چیز مسدود کنه خواست تا همیشه از اون استفاده کنه ...
تو دستوری که من برای از بین بردن پوست بد به اون دادم هری هرروز 325 پوند میداد تا یک مشیمه گوسفند برای صورتش تهیه میکرد.
ما تصور میکردیم که اون فک میکنه خیلی پوست زمخت و بدی داره. او اضافه کرد
:اون خیلی قابل ستایشه چون خودش رو دوست داره و به صورتش اهمیت میده.
اون دوس داره که زیبا به نظر بیاد و پوست خوبی داشته باشه.
اينطور به نظر میرسید که اون یک توصیه نامه از طرف سایمون کاول داره ظاهرا گذشته از این اون هم یک درمان مثل این رو برای خودش انتخاب کرده...
اون گفت: این خیلی عجیب نیست که مردان جوان پیش من میانن ...
خوب پس ما فهمیدیم که چرا هری بسیار زیبا به نظر میرسید...