بیوگرافی سحر قریشی
سحر قریشی متولد ۶ دی ۱۳۶۶ در تهران بازیگر سینما ، تلویزیون و تئاتر می باشد. وی بعد از ایفای نقش یلدا در سریال دلنوازان به شهرت رسید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اولین کار بازیگری سحر قریشی بازی در فیلم لج و لج بازی به کارگردانی سید مهدی برقعی بود. وی سابقا همسر مهران ذاکری بود، این دو مدتی قبل طلاق گرفتند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فیلم های سحر قریشی
۱۳۸۸ لج و لجبازی
۱۳۸۹ سیسیلیها
۱۳۸۹ دردسر بزرگ
۱۳۸۹ همه چی آرومه
۱۳۹۰ گشت ارشاد
۱۳۹۰ ساعت شلوغی
۱۳۹۰ محرمانه تهران
۱۳۹۰ نار
۱۳۹۰ دوباره با هم
۱۳۹۰ اکباتان
۱۳۹۰ تو و من
۱۳۹۰ نردبان چوبی
۱۳۹۰ سه خط موازی
۱۳۹۱ عبور از مه
۱۳۹۱ زن. مرد. زندگی…
۱۳۹۱ بچههای لواسان
۱۳۹۱ نفس
۱۳۹۲ پنج ستاره
۱۳۹۲ آنچه مردان درباره زنان نمی دانند
۱۳۹۲ دربست آزادی
۱۳۹۲ نازنین
۱۳۹۲ آتیش بازی
۱۳۹۲ روزگاری عشق و خیانت
1393 مردی شبیه گرگ
تله فیلم های سحر قریشی
۱۳۸۹ حال خوب من
۱۳۹۰ نارمک (تهرانپارس)
سریال های سحر قریشی
۱۳۸۸ دلنوازان
۱۳۸۹ شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
۱۳۹۰ شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
سحر قریشی متولد ۶ دی ۱۳۶۶ در تهران بازیگر سینما ، تلویزیون و تئاتر می باشد. وی بعد از ایفای نقش یلدا در سریال دلنوازان به شهرت رسید.
اولین کار بازیگری سحر قریشی بازی در فیلم لج و لج بازی به کارگردانی سید مهدی برقعی بود. وی سابقا همسر مهران ذاکری بود، این دو مدتی قبل طلاق گرفتند.
فیلم های سحر قریشی
۱۳۸۸ لج و لجبازی
۱۳۸۹ سیسیلیها
۱۳۸۹ دردسر بزرگ
۱۳۸۹ همه چی آرومه
۱۳۹۰ گشت ارشاد
۱۳۹۰ ساعت شلوغی
۱۳۹۰ محرمانه تهران
۱۳۹۰ نار
۱۳۹۰ دوباره با هم
۱۳۹۰ اکباتان
۱۳۹۰ تو و من
۱۳۹۰ نردبان چوبی
۱۳۹۰ سه خط موازی
۱۳۹۱ عبور از مه
۱۳۹۱ زن. مرد. زندگی…
۱۳۹۱ بچههای لواسان
۱۳۹۱ نفس
۱۳۹۲ پنج ستاره
۱۳۹۲ آنچه مردان درباره زنان نمی دانند
۱۳۹۲ دربست آزادی
۱۳۹۲ نازنین
۱۳۹۲ آتیش بازی
۱۳۹۲ روزگاری عشق و خیانت
1393 مردی شبیه گرگ
تله فیلم های سحر قریشی
۱۳۸۹ حال خوب من
۱۳۹۰ نارمک (تهرانپارس)
سریال های سحر قریشی
۱۳۸۸ دلنوازان
۱۳۸۹ شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
۱۳۹۰ شاید برای شما هم اتفاق بیفتد