21-01-2015، 16:18
مواد مورد نیاز قابل استفاده برای 6 نفر:
مرغ : 750 گرم
هویچ متوسط : 2 عدد
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سوخاری : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
نکته : کراکت نوعی کوفته فرانسوی است که شما میتوانید با گوشت ، ماهی و مرغ درست کنید . شما از کراکت میتوانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.
دستور پخت:
مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود.
از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید.
یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید .
کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید .