19-01-2015، 15:33
اشکنه کدو و بادمجان ,طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان ,روش تهیه اشکنه کدو و بادمجان ,طرز پخت اشکنه کدو و بادمجان ,آموزش پخت اشکنه کدو و بادمجان ,مواد لازم برای اشکنه کدو و بادمجان ,اشکنه کدو و بادمجان خوشمزه ,دستور پخت اشکنه کدو و بادمجان ,زمان پخت اشکنه کدو و بادمجان ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع آبگوشت یا آب گوشت
اشکنه یکی از غذاهایی است که از دیرباز در ایران طبخ میشده است. این غذا با توجه به موادی که در آن به کار میرود بسیار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگینتر است. شما میتوانید با توجه به ذائقه و رژیم غذایی خود مواد داخل آن را تغییر دهید.
مواد لازم:
برنج خشک: 3 قاشق سوپخوری
لپه: 2 قاشق سوپخوری
بادمجان: یک عدد
کدو: یک عدد
سیر: 3 حبه
پیاز: 2 عدد
تخممرغ: 2 عدد
پیازچه تره و جعفری: یک فنجان
طرز تهیه:
بدین ترتیب است که کدو و بادمجان را به قطعاتی به اندازه حبه قند خرد کرده، پیاز را نیز نگینی میکنید و همراه سیر کوبیده یا خلال شده تفت میدهید.
برنج و لپه خیس کرده را میگذارید بپزد و وقتی پخت مواد تفت داده شده را داخل آن میریزید.
وقتی همه مواد پخت سبزیجات را نیز میریزید و به آن دو عدد تخممرغ اضافه میکنید و بدون اینکه آن را هم بزنید میگذارید ببندد.
در این مرحله کمتر از 10 دقیقه پخت کافی است، به نحوی که تخممرغها زرده عسلی داشته باشند.
هنگامی که این غذا را در بشقاب میکشید زرده تخممرغ لعاب مطبوعی به غذا میدهد.
این غذا دارای سهم مناسبی از انواع ترکیبات غذایی است. سبزی آن با مدت پخت کوتاه خواص خود را تا حد زیادی حفظ میکند. تخممرغ پروتئین و ویتامین دی را که مورد نیاز بدن سالمندان برای استخوان و عضلات است تامین میکند و برنج لعاب رقیق و مناسبی به غذا میبخشد.
کدو برای فشار خون و دیابت مفید است و سبزیجات این غذا فیبر مورد نیاز بدن سالمند را تامین میکند. کسانی که معده حساسی دارند میتوانند در این غذا از لپه استفاده نکنند.