مواد لازم:
2 عدد آووکادو
1 بسته اسفناج ریز
1 فنجان آرد
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان خرده نان
روغن سرخ کردنی
نیم فنجان مایونز
نیم فنجان ماست
نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نیم قاشق چایخوری آویشن
1 لیمو ترش
روش تهیه:
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161287_848.jpg)
. برای آماده کردن سس این سالاد، مایونز، ماست، فلفل سیاه، آویشن و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بماند.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161288_857.jpg)
. یک بشقاب آماده کنید و خرده نان ها را داخل آن بریزید. و در ماهیتابه ای روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161289_609.jpg)
. آووکادوهایی انتخاب کنید که سفت باشند. چون موقع سرخ کردن نباید شل باشند و وا بروند. هسته آنها را جدا کنید و هر دو نیمه آووکادو را به چند برش تقسیم کنید.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161290_964.jpg)
. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید. برش های آووکادو را ابتدا داخل آرد زده و سپس داخل تخم مرغ بزنید تا خوب همه جای آنها به تخم مرغ آغشته شود.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161291_496.jpg)
سپس آنها را در خرده نان بغلتانید. حالا برش های آووکادو آماده سرخ کردن در روغن هستند. تک تک آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161293_974.jpg)
آووکادوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161292_646.jpg)
بعد از آن، با برگ های ریز اسفناج، گوجه فرنگی و ژامبون سرخ شده یا گوشت پخته دلخواهتان به شکل سالاد درآورید.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161294_599.jpg)
حتی می توانید این مخلوط را به شکل رولت درآورید. مواد آماده شده را داخل کاغذ برنج بپیچیده و با سسی که قبلاً آماده کرده اید میل کنید.
2 عدد آووکادو
1 بسته اسفناج ریز
1 فنجان آرد
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان خرده نان
روغن سرخ کردنی
نیم فنجان مایونز
نیم فنجان ماست
نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نیم قاشق چایخوری آویشن
1 لیمو ترش
روش تهیه:
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161287_848.jpg)
. برای آماده کردن سس این سالاد، مایونز، ماست، فلفل سیاه، آویشن و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بماند.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161288_857.jpg)
. یک بشقاب آماده کنید و خرده نان ها را داخل آن بریزید. و در ماهیتابه ای روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161289_609.jpg)
. آووکادوهایی انتخاب کنید که سفت باشند. چون موقع سرخ کردن نباید شل باشند و وا بروند. هسته آنها را جدا کنید و هر دو نیمه آووکادو را به چند برش تقسیم کنید.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161290_964.jpg)
. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید. برش های آووکادو را ابتدا داخل آرد زده و سپس داخل تخم مرغ بزنید تا خوب همه جای آنها به تخم مرغ آغشته شود.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161291_496.jpg)
سپس آنها را در خرده نان بغلتانید. حالا برش های آووکادو آماده سرخ کردن در روغن هستند. تک تک آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161293_974.jpg)
آووکادوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161292_646.jpg)
بعد از آن، با برگ های ریز اسفناج، گوجه فرنگی و ژامبون سرخ شده یا گوشت پخته دلخواهتان به شکل سالاد درآورید.
![سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/2/7/161294_599.jpg)
حتی می توانید این مخلوط را به شکل رولت درآورید. مواد آماده شده را داخل کاغذ برنج بپیچیده و با سسی که قبلاً آماده کرده اید میل کنید.