12-05-2013، 16:10
زیبا بود

|
اس ام اس های عاشقانه و جمله های غمگین |
||||||||||||||||||||||||||
12-05-2013، 16:10
زیبا بود
![]()
15-05-2013، 12:24
ممنون
18-05-2013، 21:47
همشون okبودن واقعا توووووووووووووووووووپ
خاطر اسوده ز صحرا گذروبیم مدار..... شیرها خاطرشان هست تو اهی منی!!!.. ![]()
17-07-2013، 19:45
عاليييييييييييييي بود
18-07-2013، 22:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-07-2013، 22:49، توسط donya tavasoli.)
من نیز گاهی به ستارگانِ آسمان نگاه کردم
اما نه همه را فقط آن ها که رنگشان شبیه تر بود به درخشش چشمانت!! همدمی میخواهم قاب شوند و جوابم دهد همدمی میخواهم همچون سرو که بر او تکیه کنم همدمی میخواهم که نفس بکشد قلبش بتپد همدمم کاغذی است که بر او می تونیم دردهایی را بر تنش حک می کند و خود را از دردهای من مچاله می کند بازی حکم یادم دادوقتی"تک"باشی ازشاهم سرتری سلامتی اونایی که واسه ماتكن دیشب داشتم نگا سریال مادرانه میکردم..تیتراژ پایانی فیلمو که شنیدم بغض گلومو گرفت نخواستم خانواده متوجه بشه گوشیمو گذاشتم درگوشم پاشدم رفتم تو اتاقم.. ""عزیزم کجایی که ببینی باهر ترانه ای بیاد خاطرهامون میوفتم"" چه خوب! که من بهشت را به بوسه های تو بخشیدم! حالا همه جا بوی بهشت دارد و من،عطر بوسه های تو را! این متنو خودم نوشتم بیزحمت اگه دوس داشتین سپاسی کنین که انگیزه بشه واسه دفعه دیگه.... عشق یعنی دستای گرم واسه وقتایی که سردته.... عشق یعنی شونه های محکم واسه وقتایی که غم روی دلت سنگینی میکنه... عشق یعنی یه آغوش باز واسه وقتایی که دلتنگی... عشق یعنی چشمای زیبا واسه وقتایی که از همه ی دنیا سیری... عشق یعنی پابه پای تو تا هرکجا که میخواهی... عشق یعنی حرفای قشنگ واسه وقتایی که ناامیدی... عشق یعنی باهم بودن تا همیشه نه واسه وقت سرگرمی و بازی.... عشق یعنی سکوت واسه وقتایی که عصبانی هستی...!! ![]() ![]() چرا غمگینی ؟ : عاشق شدم آیا عشق شیرین است ؟ : بله شیرین تر از زندگی چرا تنهایی ؟ : ویژگی عاشق هاست لذت تنهایی چیست ؟ : فکر به او و خاطرات او چرا می روی ؟ : برای اینکه او رفت دلت کجاست ؟ : پیش او قلبت کجاست ؟ : او برده پس حتما بی رحم بوده نه ؟ : نه اصلا چرا ؟ : چون باز هم او را میپرستم . ﻗـــﻬـــﺮﻫﺎ ﺑـــﻬـــﺎﻧــــﻪ ﺍﺳــــﺖ !!! ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﺩ ... ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺩﺭ ﺑﻴﻦ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﻧﻘﻄﻪ ﯼ ﺳﻴﺎﻩ ﺷﺐ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﯾﮏ ﻧﻘﻄﻪ ﯼ ﺳﭙﯿﺪ ﺑﯿﺎﺑﺪ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﻧﺪﻥ !!! ﻭ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﺮﻭﺩ ... ﺩﺭ ﺳﭙﻴﺪﯼ ﺭﻭﺯ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﯼ ﺳﻴﺎﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻧﻴﺎﺑﺪ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺘﺶ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﯼ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﯼ ﺳﻴﺎﻩ ﻳﺎﻓﺘﻪ !!! ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻨﯽ ﺍﺳﺖ ﺑــــﮕــــﺬﺍﺭ ﺑـــﺮﻭﺩ کاش امشب فقط امشب بخوانی راز پنهانم بدانی تا ابد پایبند عهدت می مانم و می خوانم ،سرود با تو بودن را اگر باز هم نخوانی تو زچشمانم،کنم نجوا همین بیت را کاش امشب فقط امشب راز پنهانم بدانی فدر تنهایی خود،من دوستت دارم دلم شکــــست ! عیبی نــــدارد شکســــتنی است دیگر ، می شِـکند ! اصلا فدای سَــرت ، قضا و بلا بود از سـَــرت دور شد . . . اشکم بی امــــان می ریزد ! مهم نیست ! آب روشنی است ! خانه ات تا ابد روشـَــن *عشق من*
09-01-2014، 16:16
آفرین خوب بودن مرسی
09-01-2014، 16:40
mersi
![]()
09-01-2014، 16:47
ممنونم قشنگ بود
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|