27-11-2014، 19:47
یـــه پـسر هــمسایــه داریــم من دخــترهـــمـسایشــونم! مـــردم چه شـــانسى دارن بخــــدا...
اینقد خندیدم ک خدام باورش شد چیزی نیست >_____<
عاغا اینائی كه زرتی بت میگن"آجی"من ازشون عثن خوشم نمیادچه وعضشه شاید من بخوام آیندمو با تو رقم بزنم
بهترین پسر ﺷﻬﺮ هم ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ...ﻭﻗﺘﯽ داماد بابای ﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻰ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻴﺴﺘﯽ !!!! ﻭﺍﻻ ﺑه خدااااااااااا ﺣﺮﻑ ﺍﺿﺎﻓﯿﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺘﻮﻥ
بعضیا خیلی ناشکرن به خدا...!!! . . . . . . . . . . . بابا وقتی من آنم دیگه چی میخوایید از خدا ...!
يكي از دوستان ميفرمایند:
تو كه ميدونى همه مردها خيانت ميكنن، پس با يه پولدار ازدواج كن
گريه كردن تو كافى شاپهاى پاريس
بهتر از گريه كردن تو آشپزخونه خونه كرايه ست!!!!!
آدم ميره تو فكرا!!
خوب گفته انصافا!!
◘`~"[عـاقـا اَگـُه کـَسـی نـِمـیخـواد مـُخِ مـَن و بـِزَنـِه مـَن دیـگـِه اَلـَکـی هـَزینـِه ایـنـتـِرنـِت نـَدَم]"~`◘;Ɗ;Ɗ;Ɗ;Ɗ
الان دقيقا 20 دقيقه س دارم گريه ميکنم...
.
.
.
.
اشک شوق...!تو جيب لباس زمستونيم ده تومن پول پيدا کردم
اين لحظات قابل وصف نيست...!!!!
قانون عاشق شدن در ایران: . . . هستی باش,نباشی هستن!
تو رو خدا لا به لای شکست های عشقی تون یه شهرام شب پره بذارین باهاش قر بدین شاید یادتون بره
اینجا کمتر ناله کنید
اینقد خندیدم ک خدام باورش شد چیزی نیست >_____<
عاغا اینائی كه زرتی بت میگن"آجی"من ازشون عثن خوشم نمیادچه وعضشه شاید من بخوام آیندمو با تو رقم بزنم
بهترین پسر ﺷﻬﺮ هم ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ...ﻭﻗﺘﯽ داماد بابای ﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻰ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻴﺴﺘﯽ !!!! ﻭﺍﻻ ﺑه خدااااااااااا ﺣﺮﻑ ﺍﺿﺎﻓﯿﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺘﻮﻥ
بعضیا خیلی ناشکرن به خدا...!!! . . . . . . . . . . . بابا وقتی من آنم دیگه چی میخوایید از خدا ...!
يكي از دوستان ميفرمایند:
تو كه ميدونى همه مردها خيانت ميكنن، پس با يه پولدار ازدواج كن
گريه كردن تو كافى شاپهاى پاريس
بهتر از گريه كردن تو آشپزخونه خونه كرايه ست!!!!!
آدم ميره تو فكرا!!
خوب گفته انصافا!!
◘`~"[عـاقـا اَگـُه کـَسـی نـِمـیخـواد مـُخِ مـَن و بـِزَنـِه مـَن دیـگـِه اَلـَکـی هـَزینـِه ایـنـتـِرنـِت نـَدَم]"~`◘;Ɗ;Ɗ;Ɗ;Ɗ
الان دقيقا 20 دقيقه س دارم گريه ميکنم...
.
.
.
.
اشک شوق...!تو جيب لباس زمستونيم ده تومن پول پيدا کردم
اين لحظات قابل وصف نيست...!!!!
قانون عاشق شدن در ایران: . . . هستی باش,نباشی هستن!
تو رو خدا لا به لای شکست های عشقی تون یه شهرام شب پره بذارین باهاش قر بدین شاید یادتون بره
اینجا کمتر ناله کنید