23-10-2014، 22:02
سالاد ذرت و مرغ
سالاد ذرت و مرغ
مواد لازم :
ذرت کنسرو شده یک قوطی
مرغ پخته و خرد شده یک فنجان
خیار شور 4 عدد حلقه حلقه شده
نخود فرنگی نصف فنجان
هویچ آب پز و حلقه شده 3 عدد
مغز کرفس خرد شده یک فنجان
آبلیمو و روغن زیتون از هر کدام 3 قاشق سوپ خروی
سس مخصوص گوشت سفید نصف فنجان
(آموزش این سس را در فهرست سس ها می توانید ببینید )
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
1- تمام مواد را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم .
2- در دیسی گرد چند برگ کاهو گذاشته و مواد آماده شده را بر روی آن می ریزیم و با کمی سلیقه آن را تزیین می کنیم .
*******************نوش جان ********************
سس مخصوص گوشت های سفید ( سس طلایی )
مواد لازم :
آب مرغ تقریبا غلیظ 2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو نصف استکان
کره 50 گرم
زعفران ساییده و حل شده 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک وفلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
1- کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
2- زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
3- زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
3- مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
(از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد .)
سالاد ذرت و مرغ
مواد لازم :
ذرت کنسرو شده یک قوطی
مرغ پخته و خرد شده یک فنجان
خیار شور 4 عدد حلقه حلقه شده
نخود فرنگی نصف فنجان
هویچ آب پز و حلقه شده 3 عدد
مغز کرفس خرد شده یک فنجان
آبلیمو و روغن زیتون از هر کدام 3 قاشق سوپ خروی
سس مخصوص گوشت سفید نصف فنجان
(آموزش این سس را در فهرست سس ها می توانید ببینید )
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
1- تمام مواد را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم .
2- در دیسی گرد چند برگ کاهو گذاشته و مواد آماده شده را بر روی آن می ریزیم و با کمی سلیقه آن را تزیین می کنیم .
*******************نوش جان ********************
سس مخصوص گوشت های سفید ( سس طلایی )
مواد لازم :
آب مرغ تقریبا غلیظ 2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو نصف استکان
کره 50 گرم
زعفران ساییده و حل شده 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک وفلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
1- کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
2- زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
3- زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
3- مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
(از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد .)