امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18

#1
Video 
نقد و بررسی دوربین عکاسی نیکون D3200
D3200 آخرین نسل از دوربین‌های نیمه حرفه‌ای شرکت نیکون به حساب می‌آید. اصلی‌ترین ویژگی جدیدی که به این نسل اضافه شده سنسور CMOS 24 مگاپیکسلی است که آن را هم سطح دیگر دوربین‌های مجهز به سنسور APS-C نظیر سونی آلفا SLT0A65، A77 و NEX-7 قرار می‌دهد. از نظر رزولوشن تصاویر گرفته شده نیز سنسور این دوربین همانند برادر بزرگ‌ خود یعنی D800 فول فریم بوده و توانایی ضبط تصاویری بی نظیر را دارد. البته لازم به ذکر است که چند دوربین ارزان قیمت‌تر از D3200 هم با رزولوشن تصویری مشابه یافت می‌شوند. هدف نیکون از طراحی D3200 تولید دوربینی انقلابی نبوده و آن را برای رقابت به میدان فرستاده است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1
اگر رزولوشن بهتر تصویر در D3200 را نادیده بگیریم، دیگر تغییرات صورت گرفته در مقایسه با D3100 چندان بزرگ نیستند. از این تغییرات می‌توان به اضافه شدن قابلیت فیلم‌برداری p1080 با سرعت 30 فریم بر ثانیه، صفحه نمایش با کیفیت k920 و قابلیت افزودن فرستندۀ وای-فای اشاره کرد.
همانند دیگر دوربین‌های مشابه شرکت نیکون درD3200 هم از موتور فوکوس داخلی و اکسپوژر خودکار خبری نیست. یکی از ویژگی‌های D3200 که فقط در دوربین‌های حرفه‌ای نیکون دیده می‌شود تکنولوژی Active D-Lighting نام دارد. تکنولوژی که نور تصاویر را بسیار بهبود می‌بخشد.

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که خلاء آن در D3200 کاملاً احساس می‌شود، قابلیت اعمال فیلترهای رنگی و افکت‌های مختلف توسط دوربین است. از زمانی که شرکت الیمپوس در سال 2008 ویژگی Art Filters را به دوربین E-30 خود اضافه کرد، تمامی شرکت‌ها ویژگی پردازش و اعمال فیلترهای مختلف را بر روی دوربین‌های حرفه‌ای و بخصوص نیمه حرفه‌ای خود قرار دادند.
البته این ویژگی خیلی هم خاص و منحصر به فرد نیست و شاید به کار بسیاری از عکاسان نیاید (زیرا عموماً خود توسط نرم‌افزارهای ویرایش تصویر حرفه‌ای نظیر فتوشاپ تغییرات را اعمال می‌کنند)، اما داشتن آن بر روی دوربین حس خوبی را به کاربر می‌دهد. وجود چنین ویژگی در دیگر دوربین‌های شرکت نیکون نظیر D5100 و Coolpix P7100 باعث شد تا نبود آن در D3200 بیشتر احساس شود.

اگر از کمبودهای D3200 بگذریم، توانایی عکس‌برداری با استفاده از کنترل از راه دور به لطف دو سنسور اینفرارد در جلو و عقب دوربین از ویژگی‌های دوست داشتنی و بسیار پرکاربرد آن است.
رشد بسیار سریع دوربین‌های بدون آینه فشار بسیاری را بر روی کلاس دوربین‌های نیمه حرفه‌ای با سنسور بزرگ وارد کرده است. با کوچک‌تر شدن بدنۀ این دوربین‌ها و کمتر شدن فاصلۀ بین این کلاس و دوربین‌های کامپکت توجه افراد بیشتری به دوربین‌های نیمه حرفه‌ای جلب شده است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1
این روزها عموم مردم خرید دوربین نیمه حرفه‌ای را به خرید دوربین کامپکت ترجیح می‌دهند. اگرچه دوربین‌های نیمه حرفه‌ای به امکاناتی نظیر فوکوس پیاپی مجهز نیستند اما در مقایسه با کلاس کامپکت امکانات، ویژگی‌ها و تنظیمات دستی بسیار گسترده‌تری را در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

شاید با خود فکر کنید که پیشرفت‌ها و امکانات اضافی شده به D3200 آن را به دوربینی منحصر به فرد و انقلابی تبدیل نکرده و ارزش خریدن ندارد. اما نیکون در طراحی و تولید محصولات خود بسیار دقیق بوده معیار خود را نیاز بازار می‌داند. در توانایی‌های شرکت نیکون هیچ شکی نیست اما این شرکت به واسطۀ D3200 توانسته علی رغم به روز رسانی دوربین D3100 خلاء موجود در محصولات خود را پر کند. علاوه بر این به لطف استفاده از سنسور جدید 24 مگاپیکسلی در D3200 کیفیت تصویر رشد چشمگیری داشته‌ است.

«ویژگی های نیکون D3200»
  • سنسور 24 مگاپیکسلی CMOS
  • ایزو 6400 - 100 (با قابلیت ارتقاء تا 800/12 با تنظیمات Hi1)
  • پردازشگر Expeed 3
  • صفحه نمایش 2 اینچی با کیفیت k920
  • قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت p1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (امکان فیلم‌برداری با سرعت 25 و 24 فریم بر ثانیه نیز وجود دارد)
  • قابلیت نصب میکروفون خارجی
  • مجهز به دو گیرندۀ اینفرارد برای کنترل از راه دور (یکی در عقب و دیگری در جلوی دوربین)
  • عکس‌برداری پیاپی با سرعت 4 فریم بر ثانیه
  • مجهز به منوی راهنما


«مقایسه با رقبا»
در مقایسۀ شانه به شانه D3200 با دوربین پاناسونیک G3 همان‌طور که در تصویر می‌بینید بزرگ‌تر بودن D3200 کاملاً مشخص است. باید خاطر نشان کرد که نیکون برخلاف G3 به ویزیور نوری مجهز بوده و سنسوری بزرگ‌تر از آن دارد. البته سونی NEX و سامسونگ NX با سنسورهای APS-C از پاناسونیک چندان بزرگ‌تر نبوده و هر دو از D3200 کوچک‌تر هستند.
ابعاد نیکون D3200 بسیار مشابه کنن 1100D می‌باشد. کنن اگرچه دوربین کنن بسیار دوست داشتنی است اما با سنسور 12 مگاپیکسلی، قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت p720 و صفحه نمایشی با کیفیت k230 به هیچ عنوان توانایی رقابت با D3200 را ندارد.

«امکان نصب وای-فای (WU-1a)»
نیکون برای دوربین D3200 امکان سفارش فرستندۀ وای-فای را نیز قرار داده است. چیپ WU-1a به پورت USB دوربین متصل شده و به کاربر اجازۀ انتقال داده بین تلفن همراه، تبلت و لپ‌تاپ را می‌دهد. لازم به ذکر است که کاربر باید قبل از هر چیز نرم‌افزار مخصوص نیکون را بر روی دستگاه خود نصب کند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1
فرستندۀ بیسیم WU-1a به کاربر این اجازه را می‌دهد تا صفحه نمایش گوشی، تبلت یا لپ‌تاپ خود را به صفحه نمایش دوربین تبدیل کرده و تا برد 15 متر از آن به عنوان کنترل از راه دور دوربین استفاده کند (کاربر در این حالت هیچ دسترسی به تنظیمات دوربین نخواهد داشت). نرم‌افزار نیکون هم اکنون برای سیستم عامل آندروید و iOS عرضه شده است. این نرم‌افزار قادر است تصاویر را با کیفیت VGA و حتی حداکثر رزولوشن بر روی دستگاه شما نشان دهد.
اما هنوز WU-1a بدست ما نرسیده تا زمان انتقال تصاویری با رزولوشن 24 مگاپیکسل بر روی صفحه نمایش تلفن همراه را اندازه گیری کنیم و ببینیم که نصب این قطعۀ سخت افزاری بر روی دوربین تا چه میزان مشکل ساز خواهد شد. تصاویری که از این قطعه سخت افزاری منتشر شده نشان می‌دهد که هنگام اتصال آن، درپوش دوربین باز خواهد ماند.

«نقاط قوت»
  • جزئیات خوب تصویر در ایزو پایین
  • تعادل خوب بین نویز و حساسیت تصویر
  • نویز بسیار پایین در عکس‌برداری با فرمت RAW
  • کیفیت فیلم‌برداری خوب
  • سرعت پردازش و عکس‌برداری پیاپی مناسب در مقایسه با دیگر رقبا
  • عملکرد کلی خوب و سریع
  • ابعاد بدنۀ مناسب و چسبندگی خوب آن با دستان کاربر
  • مجهز به کلید قابل تنظیم Fn
  • خروجی میکروفون خارجی
  • قابلیت تنظیم میزان حساسیت صدا در حالت فیلم‌برداری
  • قابلیت نصب GPS
  • محفظۀ کارت حافظۀ SD جداگانه
  • امکان روتوش عکس توسط خود دوربین
  • عرضه به همراه بسته‌های نرم‌افزاری مناسب نظیر مبدل فرمت RAW
  • مجهز به دو پورت بیسیم اینفرارد

«نقاط ضعف»
  • گاهی اوقات پیکسل‌ها مقداری ضعیف هستند
  • پتانسیل بالای دوربین در ایجاد تصاویر overexpose شده در محیط‌هایی با نور بالا
  • تنظیمات دیافراگم غیر بصری در حالت فیلم‌برداری
  • تغییرات دیافراگم در حالت Live View بر روی صفحه نمایش نشان داده نمی‌شوند
  • نبود کلید مجزای ISO (البته می‌توان از طریق کلید Fn به تنظیمات ایزو دسترسی پیدا کرد)
  • دقت کم بزرگ نمایی در حالت Live View
  • سرعت پایی فوکوس خودکار در حالت Live View


«جمع بندی»
از سال 2006 و زمانی که شرکت نیکون دوربین D40 را عرضه کرد تا به امروز و عرضۀ دوربین D3200 نیکون همواره به دنبال تکامل بوده نه به وجود آوردن یک انقلاب. تغییر نسل از D3000 به D3100 با معرفی تکنولوژی Live View و امکانات جدید آن در حالت فیلم‌برداری همراه بود که رشد بزرگی محسوب می‌شد. البته نیکون در D3100 تغییرات جزئی دیگری نیز اعمال کرد تا این نسل از دوربین‌ها خود را همواره به روز نگه دارد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1
نیکون آخرین نمونۀ این نسل یعنی D3200 که اخیراً عرضه شد را هم بر پایۀ الگو و برنامه ریزی‌های گذشتۀ خود طراحی کرد. اصلی‌ترین پیشرفت نسل آخر این دوربین در سنسور 24 مگاپیکسلی آن بود اما همان‌طور که اشاره شد نیکون امکانات بیشتری نظیر صفحه نمایش با کیفیت‌تر (k960 در مقابل k230 نسل گذشته)، قابیلت نصب میکروفون خارجی و تنظیمات دستی بیشتری را به آن افزود تا از دیگر رقبا عقب نماند.
دوربین‌های نیمه حرفه‌ای نیکون همواره مورد توجه منتقدان، کارشناسان و عکاسان بوده و تا کنون نسل‌های مختلف آن توانستند فروش و سود خوبی را برای این شرکت به ارمغان بیاورند. بنابراین نیکون در هر تغییری که بر روی دوربین ایجاد می‌کند بسیار دقیق بوده و با وسواس خاصی نسل موفق خود را ارتقاء می‌دهد. همان‌طور که اشاره کردیم D3200 برای موفق شدن به ایجاد انقلاب در کلاس خود ندارد و کافی است آن طور که باید و شاید پاسخگوی نیاز های مشتریان باشد و بتواند دیگر رقبای خود را به چالش بکشد.
در چند سال اخیر دوربین‌های نیمه حرفه‌ای بدون آینه به حدی رشد داشته‌اند که کیفیت تصویر آنان را می‌توان با بسیاری از دوربین‌های حرفه‌ای تر مقایسه کرد. دوربین‌هایی انعطاف پذیر با نقاط و سرعت فوکوس خودکار بالا. سری SLT دوربین‌های سونی امکاناتی که در حالت Live View به کاربر ارائه می‌دهد هیچ تفاوتی با ویزیور نمی‌کند و عکس‌برداری پیاپی هم سرعتی باور نکردنی دارد.

بسیاری از دوربین‌های این کلاس قیمتی به عکس‌برداری HDR و پانوراما مجهز بوده و خود دوربین قابلیت اعمال فیلترها و افکت‌های مختلف را دارد. اما امکانات نیکون D3200 پراکنده است، نه می‌توان آن را دوربینی بسیار به روز دانست و نه می‌توان آن را تاریخ گذشته اطلاق کرد؛ بلکه نیکون توانسته تعادل خوبی را در این دوربین ایجاد کند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1

D3200 در اکثر قسمت‌های عملکرد خوبی را از خود نشان داد و در هیچ قسمت بررسی ما را نا امید نکرد.
نکته‌ای که D3200 را از دیگر رقبای خود مجزا می‌کند سنسور CMOS 24 مگاپیکسلی آن است. با لنز خوبی که نیکون بر روی این دوربین سوار کرده و قابلیت عکس‌برداری با فرمت RAW، کیفیت تصاویر گرفته شده توسط D3200 بسیار عالی بوده و جای پیشرفت را هم دارد. مشکل لنز 55-18 میلی‌متری نصب شده بر روی دوربین است که نمی‌تواند از کارایی‌های سنسور 24 مگاپیکسلی و فول فریم D3200 آن طور که باید و شاید استفاده کند.

چندی پیش نیکون اعلام کرد که اکثر کاربران دوربین‌های نیمه حرفه‌ای آنان کیت لنزی که کارخانه بر روی دوربین قرار داده است را تعویض نمی‌کنند (نیکون این سخن را در جواب افرادی گفت که گلایه می‌کنند چرا نیکون بر روی دوربین‌های نیمه حرفه‌ای خود موتور فوکوس داخلی نمی‌گذارد). حال اگر بخواهیم تصور کنیم که این ادعای نیکون درست بوده و بسیاری از کاربران D3200 از امکانات و قابلیت‌های دوربین خود کارایی لازم را نمی‌کشند، مجدداً از نظر ما یک جای کار می‌لنگد.

خب اگر این ادعای نیکون درست باشد دیگر استفاده از سنسوری 24 مگاپیکسلی چه معنایی دارد؟ یک کیت لنز زوم می‌تواند ورق را برگردانده و کارایی‌های دوربین را به سطح دوربین‌های حرفه‌ای برساند.
پردازشگر نیکون D3200 به اندازۀ کافی قدرت دارد تا بتوان با سرعت 4 فریم بر ثانیه عکس‌برداری کرد. این پردازشگر برای استفاده‌های روزمره مناسب بوده و توانایی رقابت با اکثر رقبای خود را دارد. عکس‌برداری با حداکثر کیفیت ممکن و فرمت JPEG فضای زیادی از حافظۀ دوربین شما را خواهد گرفت. روی هم رفته رزولوشن های بالا برای کاربران D3200 که به همان لنز 55-18 میلی‌متری بسنده می‌کنند، به نظر کارایی چندانی نخواهد داشت، اما داشتنش بهتر از نداشتن است.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1

اگر می‌خواهید از تمام کارایی‌های سنسور 24 مگاپیکسلی D3200 خود استفاده کنید قطعاً باید به فکر لنز و اپتیک‌های بهتری باشید. خود شرکت نیکون یک سری از لنزها که برای فرمت های DX طراحی شده‌اند را با قیمت بسیار مناسبی عرضه می‌کند. اگر بودجۀ شما بیش از این‌ها است بدون شک یک کیت لنز زوم نیز می‌تواند انتخابی ایده‌آل با کارایی‌های به خصوص خود باشد. البته اگر به دنبال دوربینی با کارایی مشابه D7000 یا D300S هستید که در عین حال قیمتی معقول‌تر داشته باشد، D3200 انتخابی مناسب به نظر می‌رسد.
«کیفیت تصویر»
در بالا به کیفیت خوب تصاویر گرفته شده توسط D3200 اشاره‌ای داشتیم. تصاویری که کیفیت خود را مدیون سنسور 24 مگاپیکسلی دوربین هستند. فوکوس و اندازه گیری فاصله دوربین از سوژه بی نقص بوده و همانند نسل‌های گذشته، دوربین پتانسیل ایجاد تصاویر بیش از اندازه روشن را دارد که این مشکل عموماً در کنتراست‌های بالا رویت شد.

در این وضعیت کاربر می‌تواند اکسپوژر را بر روی 3/0 یا 7/. قرار دهد تا مشکل به وجود آمده حل شود. به این ترفند تعدیل نور دهی منفی گفته می‌شود. با تغییر فرمت عکس‌برداری و انتخاب .NEF می‌توان مقداری از جزئیات از دست رفته را به تصویر برگرداند.
معمولاً در ایزوهای پایین دوربین به خوبی نویز تصاویر را کنترل می‌کرد. اما وقتی ایزو را از 200 بالاتر بردیم، با زوم بر روی تصاویر گرفته شده در برخی قسمت‌ها نویزهای به وجود آمده نمایان می‌شدند. تکنولوژی کاهش نویز در D3200 وقتی وارد عمل می‌شود که ایزو بالاتر از 800 برود و در این حالت اگرچه نویز تصویر به خوبی کنترل می‌شود اما مقداری از جزئیات تصویر نیز به همراه نویز محو می‌گردد. در ایزو 1600 تشخیص نویز زیاد و کنتراست پایین تصاویر گرفت شده کار سختی نبود.

در این وضعیت کاربر می‌تواند اکسپوژر را بر روی 3/0 یا 7/. قرار دهد تا مشکل به وجود آمده حل شود. به این ترفند تعدیل نور دهی منفی گفته می‌شود. با تغییر فرمت عکس‌برداری و انتخاب .NEF می‌توان مقداری از جزئیات از دست رفته را به تصویر برگرداند.
معمولاً در ایزوهای پایین دوربین به خوبی نویز تصاویر را کنترل می‌کرد. اما وقتی ایزو را از 200 بالاتر بردیم، با زوم بر روی تصاویر گرفته شده در برخی قسمت‌ها نویزهای به وجود آمده نمایان می‌شدند. تکنولوژی کاهش نویز در D3200 وقتی وارد عمل می‌شود که ایزو بالاتر از 800 برود و در این حالت اگرچه نویز تصویر به خوبی کنترل می‌شود اما مقداری از جزئیات تصویر نیز به همراه نویز محو می‌گردد. در ایزو 1600 تشخیص نویز زیاد و کنتراست پایین تصاویر گرفت شده کار سختی نبود.

«خوش دستی»
اگر اخیراً با دوربین‌های DSLR نیکون عکس‌برداری کرده باشید (علی‌الخصوص دوربین‌های نیمه‌حرفه‌ای آن) قطعاً با حسی که D3200 به دستان شما انتقال می‌دهد آشنایی کامل دارید. محل قرار گیری کلیدها، ارگونومی دستگاه و حتی رابط کاربری منوهای دوربین بسیار مشابه دیگر دوربین‌های نیکون است. همی چیز مناسب بوده و حتی کاربری که تا کنون با نیکون کار نکرده می‌تواند به راحتی با D3200 خود را وفق دهد.

البته رابط کاربری D3200 و دیگر دوربین‌های نیمه حرفه‌ای نیکون به شکلی طراحی شده‌اند که برای تازه کارها مناسب باشد. تنظیمات، قابلیت‌ها و امکانات در این رابط کاربری ساده سازی شده و کار با آن بسیار راحت‌تر از پیش است. محدودتر شدن کلیدهای سخت‌افزاری قرار گرفته بر روی دوربین به معنی اضافه‌تر شدن مراحل دسترسی به یک ویژگی یا تغییر تنظیمات است.

اگرچه D3200 بزرگ‌ترین ویزیوری را که به اکنون دیدیم نداشت اما در مقایسه با بسیاری از دوربین‌های بدون آینه بزرگ‌تر بوده و کار با آن بسیار لذت بخش تر است. این ویزیور هنگام عکس‌برداری از محیط‌هایی با نور کم توانایی‌های خود را به رخ دیگر رقبا می‌کشد. البته D3200 از نظر سرعت فوکوس خودکار در حالت Live View عملکردی ضعیف‌تر از رقبا را از خود نشان داد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1
البته این موضوع طبیعی است زیرا در دوربین‌هایی نظیر D3200 که آینه به کار نرفته، دوربین برای نمایش تصویر بر روی صفحه نمایش در حالت Live View مجبور است یک مرحله محاسبات بیشتری را انجام دهد، اما در دوربین‌هایی نظیر سری SLT سونی با آینۀ پنج وجهی و یا در سری G پاناسونیک با ویزیور الکترونیکی از به وجود آمدن تأخیر در فوکوس خودکار در حالت Live View جلوگیری شده است.

ابعاد کوچک دوربین باعث شده که بتوان آن را به راحتی در یک کیف دستی هم جای داد و وزن 505 گرمی آن به نظر مشکل ساز نیست. D3200 در دستان عموم کاربران چه زن و چه مرد به راحتی جای شده و به لطف چسبندگی خوبی که بدنۀ آن دارد بدون خستگی می‌توان تمام طول روز را به عکس‌برداری پرداخت. وقتی در سال 2010 ما نسل قبلی این دوربین یعنی D3100 را بررسی می‌کردیم، یکی از نقاط ضعف طراحی آن را نبود کلیدی مجزا برای تنظیمات ایزو دانستیم.
متأسفانه باید گفت که این مشکل هنوز هم در D3200 دیده می‌شود و کاربر برای راحت‌تر شدن کار خود می‌تواند از کلید Fn استفاده کند. کلیدی که در یکی از بدترین نقاط دوربین (در جلو سمت چپ لنز) قرار گرفته و به خاطر نزدیکی آن با کلید فلاش امکان اشتباه فشردن آن بسیار زیاد است. به جز همین یک نکته دیگر مشکلی در D3200 مشاهده نشد. رابط کاربری مناسب بوده و روی هم رفته کاربر می‌تواند از عکس‌برداری با D3200 لذت ببرد.

«نتیجه گیری»
روی هم رفته دوربین نیمه حرفه‌ای نیکون D3200 عملکرد خوبی داشته و تصاویر گرفته شده توسط آن کیفیت خوبی دارند. البته در مقایسه با دیگر رقبای امروزی‌تر، D3200 کمی از قافله عقب مانده و تکنولوژی‌های زیادی در آن استفاده نشده است. اگر فردی هستید که به تکنولوژی‌های روز دنیا و تجزیه و تحلیل بهتر داده‌ها در پردازشگر دوربین اعتقاد دارید بهتر است به دیگر محصولات نیکون رجوع کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوربین دیجیتال اس ال آر نیکون دی 3200 با لنز کیت 55-18 1

از دیگر دوربین‌های بدون آینه که قیمتی مناسب دارند می‌توان به الیمپوس Pen E-PL3 یا پاناسونیک لومیکس DMC-G3 اشاره کرد. دوربین‌هایی که در حالت Live View سرعت فوکوس خودکار بهتری دارند.
اصلی‌ترین رقیب نیکون D3200 را می‌توان سری SLT سونی دانست. دوربین‌هایی با آینه‌های شفاف و ویزیور الکترونیکی که از نظر امکانات و تکنولوژی چیزی کم ندارد. حالت‌های عکس‌برداری HDR، پانوراما و کلکسیونی از فیلترها و افکت‌های مختلف از ویژگی‌های دوربین‌های این سری است.

نیکون بر روی D3200 تنها چند فیلتر نه چندان جالب قرار داده که کاربر را مجبور می‌کند برای ویرایش نور تصاویر گرفته شده به نرم‎‌افزارهایی نظیر فوتوشاپ رجوع کند.

همان‌طور که گفته شد اگر به دنبال دوربین نیمه‌حرفه‌ای مناسبی هستید که از تکنولوژی‌های امروزی پر نشده باشد و با عملکرد مناسب خود تصاویری با کیفیت فوق‌العاده را ارائه دهد نیکون D3200 می‌تواند یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های روی میز شما باشد. فقط تصور کنید که وصل کردن یک لنز نیکور به سنسور 24 مگاپیکسلی این دوربین چه غوغایی می‌توانید به پا کند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان