سلام.اگه بلدید کلش آف کلنز رو با کامپیوتر از طریق سایت ها که خیلی ها اینجوری Hک کردن Hک کنید لطفا برای منم Hک کنید.اسم تو بازی۸۸Oh@۸۸@d دقت کنید به جای حرف ام انگلیسی دوتا هشت فارسی گذاشتم که بین اونها فاصله نیس اما اینجا انگاری فاصله هس.اگه میشه Hک کنید.پول یا اکسیر نمیخوام فقط الماس.ششصد هزار تا الماس کافیه.پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
|
امتیاز موضوع:
درخواست برای -- بازی اندروید |
||||||||
08-09-2014، 18:41
خیلی راحتی چیز دیگه ای نمی خوای می خوای بگو ها راحت باش
08-09-2014، 19:05
(08-09-2014، 18:41)ش ش ش شیطونک 16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بچه جون خیلی ها گرفتن الماس و پول تو گوگل سرچ کن undetected clash of clans hack برات میاره خیلی ها زدن انقد گرفتیم فقط نمیدونم چجوری Hک کنم نام کاربری زدم میزان الماس رو زدم میگه باید یه کاری کنی بعد یه کد میده کد رو وارد کنی تمومه
08-09-2014، 20:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-09-2014، 20:21، توسط Aiden Pearce.)
(08-09-2014، 18:41)ش ش ش شیطونک 16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا بی احترامی نکنید وقتی چیزی نمی دونی الکی نظر نده یا جواب بده و یا سپاس بدئه و برو بیرون شرمنده دوست زیز من هم به دنبال همچین کاری بودم ولی نمیشه به این کاربران اعتماد کرد معروف ترین سایت اندرویدی تو ایران apktops هست اگر راه حلی باشه حتما این سایت میزاشت ولی نزاشته حتی این سایت Hک هایی گزاشته که توی هیچ سایته خارجی نبوده ولی خوب به نظر میاد که اون افراد الکی گفتند
10-09-2014، 9:27
دوست عزیز به این لینک برین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.clashofclanhacks.com/online/
31-07-2015، 19:33
بی کیفیت
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان