07-09-2012، 15:50
جگر مرغ ۱۰۰ گرم . هویج ۱ عدد . پیاز ۱ عدد . نخود فرنگی ۱/۲ فنجان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود ، جگرهای مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا جگر خود را بگیرد سپس هویج رنده شده ، نخود فرنگی پخته ، نمک و فلفل را اضافه نمائید.
خوراک را تفت دهید تا هویج نرم شود سپس در ظرف را بگذارید و با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه اجازه دهید خوراک بپزد و اماده شود.
نکته : در صورت تمایل میتوانید بجای نخود فرنگی از قارچ استفاده کنید.