05-09-2014، 13:54

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه بين الملل؛ سينما خبر- همزمان با برگزاري هفتاد و يکمين جشنواره بين المللي فيلم ونيز، «آل پاچينو» بازيگر با سابقه هاليوود درباره بيماري افسردگي سخن گفت.
اين بازيگر کهنه کار که با دو فيلم «مانگل هورن» و «Humbling» در جشنواره ونيز حاضر شده است علت پذيرفتن نقش در فيلم «Humbling» را تغاير بين شخصيت تراژيک و کمدي عنوان کرد.کاراکتري که با پيرشدن، احساس او براي کارش کمتر و کمرنگ تر مي شود، بنابراين او تصميم مي گيرد تا کمي به خود استراحت دهد و همين او را به ورطه افسردگي مي کشاند. حالتي از افسردگي که خود «پاچينو» اين روزها نسبت به حرفه اي احساس مي کند.
«پاچينو» همچنين درباره خودش گفت: ممکن است افسرده باشم ولي نمي دانم. مردم افسرده مي شوند و به دنبال آن هميشه ناراحت هستند. اين حالت کشنده و مرگ آور است و من آن حالت را مي شناسم ولي نه به شدت زياد، چون شانس را با خودم همراه مي بينم.
وي افزود: در قسمت دوم فيلم «پدرخوانده» مايکل کورلئونه کاملا افسرده است و من فکر مي کنم تا حدودي افسردگي را تجربه کرده ام.
پاچينو همچنين نظرش را درباره فيلم «نگهبانان کهکشان» اين گونه عنوان کرد: فيلم «نگهبانان کهکشان» را ديدم. فوق العاده و بسيار سرگرم کننده و خلاق بود.