22-08-2014، 15:55
دستور این اردور از کتاب استاد بزرگ ، خانم رزا منتظمی هست و شما می تونید بجای کدو از مواد دیگه ای هم استفاده کنید مثل یه تیکه کوچولو نون تست به شکل مربع به اندازه تقریبی ۴*۴ سانتی یا حتی می تونید نون تست ها رو بصورت گرد قالب بزنید بعد پوره سیب زمینی رو با ماسوره روش بریزید و یکی دو برگ نعناع و گوجه فرنگی پرورشی روی پوره بذارید .پس این اردور یه نمونه هست و می تونه ایده های زیادی بهتون بده .
مواد لازم :
- پوره سیب زمینی
- کدو سبز
[font]
[/font] - پنیر پیتزا
طرز تهیه :
* فر رو روشن کنید و روی 180 درجه تنظیم کنید . برای مکروفر هم کانوکشن رو روی 250 درجه تنظیم کنید.
* کدوها رو شسته و با فاصله نیم سانتیمتر برش می دیم . بعد داخل آبجوش ( بهمراه نمک ) می ریزیم تا بپزن ( توی کتاب خانم رزا منتظمی گفته شده که کدو ها رو سرخ کنید ولی بعضی وقتها من دلم می خواد رژیمی بخورم و در نتیجه بخار پز یا آبپز می کنم . وقتی سرخشون می کنید خوشمزه تر می شن ) .
* سینی فر رو چرب کنید بعد کدوها رو روش بچینید می تونید توی همون ظرف سرو هم بچینید .
* آماده کردن قیف و ماسوره رو قبلا" توضیح دادم ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لطفا اینجا رو ببینید ) . من سعی می کنم قیف غذاهام با قیف کیک و دسرهام یکی نباشه .
* بعد با قیف و ماسوره پوره سیب زمینی رو روی کدو شکل می دیم .
* می تونیم روشون پنیر پیتزا هم بریزیم .
* اگه از مكروفر استفاده مي كنيد :
برای اردورهای پنیردار : ۲۵۰درجه سانتیگراد convection و زمان 1۲ دقيقه .سینی رو روی سه پایه بلند قرار دهید .
برای اردورهای بدون پنیر : ۲۵۰درجه سانتیگراد convection و زمان ۸-۶ دقيقه .سینی رو روی سه پایه بلند قرار دهید .
* اگه از فر استفاده مي كنيد :
برای اردورهای پنیردار : با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار بدین تا پنیر آب شده و کمی طلایی بشه . اگه دوست دارید روی پنیرها طلائی تر بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید .
برای اردورهای بدون پنیر :با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار بدین تا سطح پوره کمی طلایی بشه ( اردور بدون پنیر معمولا" زود تر از پنیردار ها سطحشون طلایی می شه پس حواستون به این نکته باشه و با همدیگه توی یه سینی نچینید ) . اگه دوست دارید روی پنیرها طلائی تر بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید .
* با توجه به اینکه همه موادمون پخته شدن پس نیاز نیست خیلی زمان بدیم . فقط کافیه روی اردورمون کمی طلایی بشه .