22-08-2014، 15:38

این دسر به دلیل بافت لطیف و فیلینگ آن، بسیار مناسب سفره های رمضان است، امیدورام از تهیه آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- نان تست / 10 عدد
- کره / 50 گرم
[font]
[/font] - پودر بادام یا پسته / 50 گرم
مواد لازم برای کرم میانی (Filing):
- نشاسته ذرت / 3 قاشق سوپخوری
- شیر خشک / 3 قاشق سوپخوری
[font]
[/font] - شکر / 2 قاشق سوپخوری
[font]
[/font] - شیر / 5/1 پیمانه
[font]
[/font] - کره / 20 گرم
مواد لازم برای شیره :
- شکر / 2/1 پیمانه
- آب / 4/1 پیمانه
[font]
[/font] - شیر عسلی / 2 قاشق سوپخوری سر پر
[b]
طرز تهیه: من از کناره های نان تست استفاده کردم، ولی شما میتوانید از نان تست کامل استفاده کنید. نان را همرا با کره و پودر پسته یا بادام در غذا ساز بریزید. نتیجه چیزی شبیه به خرده نان خواهد بود.


طرز تهیه مواد میانی:
آرد ذرت، شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید و شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلظت مواد در حد فرنی شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد مواد برود. ( به جای شیر میتوانید از آب استفاده کنید و به جای کره از 100 گرم خامه ) اکنون تمام قالبها را با این کرم پر کنید و روی کرم را با خرده نان تستی که کنار گذاشته بودید بپوشانید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.

