17-08-2014، 14:15
مواد لازم :
سه چهارم فنجان آب
یک قاشق سوپ خوری شکر
یک قاشق سوپ خوری قهوه سائیده شده
یک عدد دانه هل
طرز تهیه :
آب و شکر را در یک ظرف کوچک با هم ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . سپس آن را از روی شعله برداشته و قهوه و هل را به آن اضافه کنید . خوب هم بزنید و دوباره روی شعله بگذارید .
وقتی شروع به کف کردن نمود ، آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا دانه های قهوه ، ته نشین شود . دوباره آن را روی حرارت قرار دهید و این کار را تکرار کنید . قبل از نوشیدن ، صبر کنید تا دانه های قهوه ته نشین شود .
سه چهارم فنجان آب
یک قاشق سوپ خوری شکر
یک قاشق سوپ خوری قهوه سائیده شده
یک عدد دانه هل
طرز تهیه :
آب و شکر را در یک ظرف کوچک با هم ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . سپس آن را از روی شعله برداشته و قهوه و هل را به آن اضافه کنید . خوب هم بزنید و دوباره روی شعله بگذارید .
وقتی شروع به کف کردن نمود ، آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا دانه های قهوه ، ته نشین شود . دوباره آن را روی حرارت قرار دهید و این کار را تکرار کنید . قبل از نوشیدن ، صبر کنید تا دانه های قهوه ته نشین شود .