13-08-2014، 10:16
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ
250 گرم
قارچ
200 گرم
پیاز داغ
نصف پیمانه
فلفل دلمه ای
نصف یک عدد
جعفری خرد شده
4/1 پیمانه
تخم مرغ
سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن
به میزان لازم

مواد لازم :
سیب زمینییک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ
250 گرم
قارچ
200 گرم
پیاز داغ
نصف پیمانه
فلفل دلمه ای
نصف یک عدد
جعفری خرد شده
4/1 پیمانه
تخم مرغ
سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.
ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.
سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت میدهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت میدهیم. فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
از مخلوط سیبزمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن میگذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع میکنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمهها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخممرغ را با چنگال زده، دلمهها را در تخممرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم.