09-08-2012، 20:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2014، 9:24، توسط سیندرلاخانم.)
موادلازم:خامه250گرم،تخم مرغ 3
عدد،شکر100گرم،شیرچهارقاشق سوپخوری،نسکافه یک قاشق سوپخوری،آبلیمونصف قاشق چایخوری طرزتهیه:زرده تخم
مرغ هاراازسفیده جداکرده وباشکرهم بزنیدتاسفت وسفیدشود،سپس نسکافه رادرشیرحل کرده وبه زرده هااضافه کنید.خامه رادرظرفی دیگربه هم بزنیدتاسفت شود.
سفیده هارانیزباآبلیموبزنیدتاکاملاًسفت شودآن رابه خامه زده شده اضافه کرده وهم بزنید.خامه رابه نسکافه وزرده تخم مرغ زذه شده اضافه کرده ودرظرفی مناسب ریخته سپس درفریزربگذاریدتابسته شود.