08-08-2012، 14:43
مواد لازم
بادنجان با پوست خرد شده : ۱ عدد
کدو با پوست خرد شده : ۱ عدد
تخم مرغ : ۸ عدد
مایه گوشت ماکارونی : ۱ پیمانه
قارچ ورقه شده : ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت خرد شده : ۱ عدد
پیاز داغ : ۴/۱ پیمانه
طرز تهیه :
کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده را با کمی روغن مایع تفت دهید تا کمی نرم شود .
سپس گوجه فرنگی و قارچ را اضافه نمایید و تفت داده تا آب همه سبزیجات کشیده شود.
تابه گودی را گرم کنید داخل آن روغن ریخته،تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته و هم بزنید.
سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شده اند مخلوط کرده و آرد ذرت را هم به آن اضافه نمایید و هم بزنید .
آویشن را اضافه کنید و روی آن را صاف کنید.
درب تابه را گذاشته تا یک طرف آن سرخ شود. وقتی تورتیلا گوشت و سبزیجات خودش را گرفت می توانید آن را برش دهید و برش ها را به سمت دیگر برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود . سپس در ظرف مناسبی ریخته و آن را تزئین نمایید.