امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس انبه

#1
موس انبه 1

این دسر, یک نوع موس نرم و معطر است که برای تغییر مزه ی دهان بعد از یک وعده غذای سنگین بسیار عالی است.

مواد لازم و ترکیبات (Ingredient):

400 گرم کمپوت انبه ی شیرین

۲ تکه زنجبیل خرد شده

۲۰۰ میلی لیتر خامه ی پر چرب

۲۰ گرم (۴ قاشق چایخوری) پودر ژلاتین

۲ قاشق غذا خوری آب داغ

۲ عدد سفیده ی تخم مرغ

۱/۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

زنجبیل و پوست لیمو برای تزیین

دستور العمل پخت (Recipe):

محتویات کمپوت انبه را داخل آبکش بریزید و شربت آن را نگه دارید.آنها را با زنجبیل داخل مخلوط کن بریزید و ۳۰ ثانیه خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شوند. حدود ۳۰۰ میلی لیتر از پوره ی انبه را با شربت انبه ترکیب کنید.

داخل کاسه ای جداگانه, خامه را خوب بزنید تا کاملا سفت شود, به طوریکه وقتی ظرف را بر می گردانید از آن نریزد. مخلوط انبه را با خامه ترکیب کنید, خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

ژلاتین را داخل آب گرم حل کنید و بگذارید کم کم خنک شود. ژلاتین حل شده را کم کم اما به طور پیوسته به ترکیب خامه و انبه اضافه کنید و آنها را مرتب هم بزنید. سپس مخلوط انبه را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ی تمیزی بریزید و خوب هم بزنید تا سفت شوند. سپس شکر را اضافه کنید. مخلوط سفیده را به تدریج به مخلوط انبه بیافزایید و با قاشق فلزی به آرامی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

مایه آماده شده را داخل ظروف مخصوص سرو بریزید و آن را با تکه ی زنجبیل و پوست لیمو تزیین کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان