08-08-2012، 13:32

مواد لازم:
تخم مرغ :یک عدد
سیر خشک:دو پره
روغن زیتون:هشت قاشق غذاخوری
کاهوی سالادی بزرگ:دو عدد
سرکه:سه قاشق سوپ خوری
پنیر دانمارکی:پنجاه گرم
ابلیمو:یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل:به اندازه
خردل:یک چهارم قاشق مربا خوری
نان باگت:یک دوم نان
طرز تهیه:
نان باگت را به صورت تکه های کوچک در اورده و در دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون سرخ کنید.کاهو را شسته و خرد کنید.سیر و پنیر را رنده کنید.تخم مرغ ها رانیز اب پز کرده و خرد کنید.نان سرخ شده،ابلیمو،سیر ، پنیر،کاهو،تخم مرغ،بقیه ی روغن زیتون،سرکه،خردل،نمک و فلفل را روی هم ریخته و چند بار همه ی مواد را زیر و رو کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.سپس سالاد اماده است می توانید میل کنید.