18-07-2014، 11:14
مدير برنامههاي سامي خديرا تاکيد کرده وي با هيچ تيمي مذاکره نداشته است.طي روزهاي گذشته خبرهاي زيادي در مورد احتمال حضور سامي خديرا در آرسنال يا چلسي منتشر شد و بسياري بر اينکه توافقهاي اوليه با آرسنال صورت گرفته تاکيد کردند اما اکنون جرج نوبار اعلام کرده هيچ کدام از اين خبرها درست نبودهاند.
به نقل از فارس، وي در اين زمينه گفت: ما در حال گفتوگو با باشگاه آرسنال نيستيم. بر سر هيچ رقمي هم توافق نکرديم. البته پيشتر هم اين موضوع را گفته بودم. اگر هم باشگاهي تمايل به خريد سامي داشته باشد، شکي ندارم که ابتدا با من تماس ميگيرد و در مورد همه چيز حرف ميزند. تمام اين حرفهايي که زدم در مورد چلسي هم صدق ميکند.
خديرا که تنها يک سال از قراردادش با رئال مادريد باقي مانده در دوران حضور ژوزه مورينيو در رئال بازيکني بود که بيش از سايرين مورد توجه وي قرار داشت. از اين رو نشريه ديلي ميل مدتي است با توجه به شرايط خديرا بر اين باور است که مورينيو نيز براي خريد وي اقدام ميکند.
نوبار در مورد گفتوگو با رئال مادريد هم گفت: در حال صحبت با سران باشگاه در مورد قرارداد سامي هستم اما هنوز در مورد هيچ چيزي تصميمگيري نشده است. سامي به تازگي از جام جهاني برگشته و به تعطيلات رفته است.