11-06-2014، 17:45
نمایشی از The Last Guardian در کنفرانس سونی، که دوشنبه برگزار شد، وجود نداشت. حالا رئیس Sony Computer Entertainment یعنی Shuhei Yoshida دلیل را توضیح می دهد. یوشیدا این دلایل را در مصاحبه ای با سایت Eurogamer مطرح می کند. همچنین او به شایعات مبنی بر متوقف شدن پروژه ی The Last Guardian پاسخ می دهد.
یوشیدا ابتدا در رابطه با شایعه ی کنسل شدن این بازی اعلام می کند:
نقل قول:ما چند روز سخت را قبل از نمایش پشت سر گذاشتیم. من مطئمن هستم که شما متوجه آن شده اید. من خیلی خوشحال هستم که شایعات در مورد این بازی قبل از نمایش تکذیب شد.
او در همین پیام باری دیگر اعلام می کند که بازی در ساخت کامل به سر می برد. بله، این بازی بر روی صحنه ی سونی نرفت. یوشیدا دلیل این حرکت را توضیح می دهد:
نقل قول:قبل از برنامه من پیام هایی از طرف مردم دریافت کردم و قلب شکسته ی آن ها بخاطر حضور نداشتن این بازی در کنفرانس را حس کردم. این تقصیر ماست که هنوز نتوانسته ایم این بازی را منتشر کنیم.
ما به خیلی از این مردم مدیون هستیم ولی ما نمی توانیم اخبار تکه تکه را منتشر کنیم و ترجیح می دهیم در ابتدا چیزی داشته باشیم تا بتوانیم آن را The Last Guadian بنامیم، پس ما صبر شما را خواستاریم.