28-05-2014، 17:46

اگه توی خونه ژامبون و گل کلم داری حتما درستش کن
اگه توی خونه ژامبون و گل کلم داری حتما درستش کن
این سالاد یه دورچین خوب برای غذاهای گوشتی هستش و واقعا طعم بی نظیری داره!
مواد لازم :
کلم قرمز خلال شده 2 پیمانه
ژامبون گوشت نگینی شده 70 گرم
پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد
آرد 2/1 قاشق سوپخوری
سرکه 4/1 پیمانه
شکر 2 قاشق
آب مرغ 4/1 پیمانه
روغن 1 قاشق
اول توی روغن پیاز و ژامبون رو میریزیم تا همراه هم سرخ بشن و عطر کالباس بلند بشه و از بوش حسابی لذت ببریم البته پیازا سرخ نشن!
آرد رو میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامیش بره
بعد کلم های خلالی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا یکم سبک بشن
اخر سر هم سرکه و شکر و آب مرغ رو اضافه میکنیم و البته به اضافه نمک و فلفل سیاه!
زیرشو کم میکنیم و درشو میذاریم تا هم کلم بپزه و هم سسش غلیظ بشه!
کنار غذامون گرم سروش میکنیم و نوش جان!
مزه ملس خوبی داره و کنار غذا واقعا دلچسبه! تو اینجا من کنار شنیتسل سروش کردم که ایشالله دستورشو میذارم
*** میشه جای آب مرغ از 2/1 از عصاره مرغ که توی 4/1 پیمانه آب حلش کردیم استفاده کرد اما حواسون باشه عصاره ی خوبی بخریم!
*** از کلم سفید هم میشه اما قرمز خوشملتره!!!
*** شکرشو به ذائقتون کم و زیاد کنین