25-05-2014، 23:53
ˈشکوفا باقری نیاˈ روز سه شنبه در گفت و گویی گفت : مغز پسته به علت داشتن آهن خونساز است وکسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
وی اضافه کرد پسته دارای پروتئین، آهن، مواد چربدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، کلسیم، فسفر، ویتامین B3، B1، A و پتاسیم بوده و برای تقویت بیماران و افراد ضعیف مناسب است.
کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: بطور کلی آجیل ها منابع عالی سرشار از روی هستند. کمبود روی باعث بروز اختلالات مختلف ازجمله کاهش ایمنی بدن می شود.
باقری نیا افزود: گردو،پسته،بادام زمینی وفندق حاوی ویتامین B9 هستند که در کاهش احتمال بروز بیماری های قلبی موثر است.به علاوه اثرات مفید این مواد در تنظیم کلسترول خون نیز به پیشگیری از این بیماری ها کمک می کند