08-05-2014، 20:17
[rtl]
آموزش تهیه پخت ماهی سالمون و سس سالسا
مواد لازم :
ماهی سالمون ۴ تکه
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۱/۴ لیوان
گوجه فرنگی ۱ عدد
ذرت کنسروی ۱ لیوان
پیازچه ۱ عدد
نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه :
آبلیمو ، عسل گرم و سس سویا را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید ، فیله های ماهی را به سس اضافه کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس ماهی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ( میتوانید به جای سرخ کردن ماهی ها را در فر کباب کنید ).
روغن زیتون و ذرت کنسروی یا پخته را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، کمی تفت دهید تا گرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی خرد شده ، گشنیز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.
ماهی های سرخ شده یا کبابی را در ظرف بگذارید ، سس سالسا را روی ماهی ها بریزید و سرو کنید.[/rtl]
آموزش تهیه پخت ماهی سالمون و سس سالسا
مواد لازم :
ماهی سالمون ۴ تکه
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۱/۴ لیوان
گوجه فرنگی ۱ عدد
ذرت کنسروی ۱ لیوان
پیازچه ۱ عدد
نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه :
آبلیمو ، عسل گرم و سس سویا را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید ، فیله های ماهی را به سس اضافه کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس ماهی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ( میتوانید به جای سرخ کردن ماهی ها را در فر کباب کنید ).
روغن زیتون و ذرت کنسروی یا پخته را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، کمی تفت دهید تا گرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی خرد شده ، گشنیز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.
ماهی های سرخ شده یا کبابی را در ظرف بگذارید ، سس سالسا را روی ماهی ها بریزید و سرو کنید.[/rtl]