06-05-2014، 15:47
افرادی که در سنین جوانی، زیاد از موادغذایی آلوده به این فلز استفاده می کنند در دوران سالمندی و میانسالی، 65 درصد بیشتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه میشوند.
به گزارش رویترز، این مطالعه که به سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همهگیرشناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین دیابت و جیوه را در انسانها نشان میدهد.
به گزارش ایسنا منبع اصلی دریافت جیوه در انسانها، مصرف ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش آلودگیهای زیست محیطی، ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی دریایی به میزان قابل توجهی یافت میشود.