27-06-2012، 16:39
کتلت برنجی با پیش غذای باباقانوش
مواد لازم:
برنج پخته شده 1 پیمانه
سیب زمینی پخته شده 3 عدد متوسط
ادویه مقداری
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
مواد داخل کتلت:
پیاز سرخ شده 1 پیمانه
گردو یک دوم پیمانه
کشمش یک دوم پیمانه
زرشک یک دوم پیمانه
مواد لازم پیش غذا:
بادمجان کبابی ساطوری 1 عدد بزرگ
ارده 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
سیر رنده شده 2 حبه
جعفری ساطوری یک چهارم فنجان
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود بعد روغن مایع سرخ کردنی را به آن اضافه میکنیم.
پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
گردو را به مواد اضافه میکنیم و نمک، فلفل، ادویه کاری را اضافه میکنیم.
مقداری نمک به مواد میانی و مقداری هم به مواد بیرونی کتلت میزنیم.
مواد را با هم کمی تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ایم.
برنج و سیب زمینی را با هم یا چرخ میکنیم یا با دستگاههای مخصوص با هم میکث میکنیم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نمک و مقدار کمی فلفل اضافه میکنیم.
میتوان به اندازه یک قاشق سوپخوری روغن زیتون هم به مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط میکنیم. برای اینکه مواد به دست نچسبد دستمان را خیس میکنیم و از مواد به اندازه یک نارنگی برمیداریم.
ماهی تابه را که داخل آن روغن ریخته ایم روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مواد خمیر مانند را داخل دست صاف میکنیم و وسط آن از مواد میانی میگذاریم و بعد لبه های آن را روی مواد برمیگردانیم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم و با دست سعی میکنیم آن را صاف کنیم.
این غذا نیازی به سس ندارد اما اگر بخواهیم همراه با سس مصرف کنیم میتوانیم برای تهیه سس: یک قاشق رب را با روغن خیلی کمی که اگر روغن زیتون باشد بهتر است و مقدار کمی فلفل، نمک، سرکه و مقدار خیلی کم شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود و همراه غذا استفاده میکنیم.
کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا کتلت ها مغز پخت شوند.
طرز تهیه پیش غذای باباقانوش:
این پیش غذا بین المللی است و در برخی شهرهای جنوب کشور نیز استفاده میشود.
برای این پیش غذا روغن زیتون به میزان لازم استفاده میشود اما تقریباً یک قاشق غذاخوری میتواند کافی باشد.
ارده و سیر را به بادمجان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نمک و کمی فلفل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آب لیموی تازه را هم به مواد اضافه میکنیم.
برای اینکه موقع فشردن آب لیموی تازه داخل غذا هسته های آن نریزد میتوان یک تکه توری را روی لیمو کشید و از پشت گره زد بعد لیمو را فشرد تا هسته های آن داخل غذا نریزد.
پیش غذا را داخل ظرف مناسب میریزیم و جعفری و روغن زیتون را روی آن میریزیم.
این پیش غذا نیاز به تزئین زیادی ندارد و همان جعفری کافی است.
مواد لازم:
برنج پخته شده 1 پیمانه
سیب زمینی پخته شده 3 عدد متوسط
ادویه مقداری
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
مواد داخل کتلت:
پیاز سرخ شده 1 پیمانه
گردو یک دوم پیمانه
کشمش یک دوم پیمانه
زرشک یک دوم پیمانه
مواد لازم پیش غذا:
بادمجان کبابی ساطوری 1 عدد بزرگ
ارده 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
سیر رنده شده 2 حبه
جعفری ساطوری یک چهارم فنجان
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود بعد روغن مایع سرخ کردنی را به آن اضافه میکنیم.
پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
گردو را به مواد اضافه میکنیم و نمک، فلفل، ادویه کاری را اضافه میکنیم.
مقداری نمک به مواد میانی و مقداری هم به مواد بیرونی کتلت میزنیم.
مواد را با هم کمی تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ایم.
برنج و سیب زمینی را با هم یا چرخ میکنیم یا با دستگاههای مخصوص با هم میکث میکنیم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نمک و مقدار کمی فلفل اضافه میکنیم.
میتوان به اندازه یک قاشق سوپخوری روغن زیتون هم به مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط میکنیم. برای اینکه مواد به دست نچسبد دستمان را خیس میکنیم و از مواد به اندازه یک نارنگی برمیداریم.
ماهی تابه را که داخل آن روغن ریخته ایم روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مواد خمیر مانند را داخل دست صاف میکنیم و وسط آن از مواد میانی میگذاریم و بعد لبه های آن را روی مواد برمیگردانیم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم و با دست سعی میکنیم آن را صاف کنیم.
این غذا نیازی به سس ندارد اما اگر بخواهیم همراه با سس مصرف کنیم میتوانیم برای تهیه سس: یک قاشق رب را با روغن خیلی کمی که اگر روغن زیتون باشد بهتر است و مقدار کمی فلفل، نمک، سرکه و مقدار خیلی کم شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود و همراه غذا استفاده میکنیم.
کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا کتلت ها مغز پخت شوند.
طرز تهیه پیش غذای باباقانوش:
این پیش غذا بین المللی است و در برخی شهرهای جنوب کشور نیز استفاده میشود.
برای این پیش غذا روغن زیتون به میزان لازم استفاده میشود اما تقریباً یک قاشق غذاخوری میتواند کافی باشد.
ارده و سیر را به بادمجان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نمک و کمی فلفل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آب لیموی تازه را هم به مواد اضافه میکنیم.
برای اینکه موقع فشردن آب لیموی تازه داخل غذا هسته های آن نریزد میتوان یک تکه توری را روی لیمو کشید و از پشت گره زد بعد لیمو را فشرد تا هسته های آن داخل غذا نریزد.
پیش غذا را داخل ظرف مناسب میریزیم و جعفری و روغن زیتون را روی آن میریزیم.
این پیش غذا نیاز به تزئین زیادی ندارد و همان جعفری کافی است.