من خواهر ندارم ولی حرف ناموس و وطن میاد وسط قاطی می کنم !
شهدا یه چیز دیگن
شهدا یه چیز دیگن
|
بیا درباره غیرت بحث کنیم |
|||||||||||
من خواهر ندارم ولی حرف ناموس و وطن میاد وسط قاطی می کنم !
شهدا یه چیز دیگن
22-05-2016، 0:31
دلم لک زده واسه اینک برام غیرتی شه کسی
یکم فکر کن و کتاب بخون... کتابای قدیمی و خاک گرفته
22-06-2016، 11:56
پایه ی غیرت روی حسادت و دخالت است و من چون اینهارا دوست ندارم ترکیبشان را هم دوست ندارم .
برای مثال اگر خواهر تو دوست پسر داره به توچه که بری پسر رو بزنی یا خواهرت مثل اقایی که همین چند وقت پیش به خاطر غیرتش مغز دختر ش رو پخش خیابون کرد در مورد وطن هم نمیشه بگن غیرت بهتره واژه ی عششق رو به کار ببریم که اون هم تقزیبا از غرور میاد واقعا نمیفهمم این غیرت به ناموس به جز خاک کشور به چه دردی میخوره??
22-06-2016، 13:12
اگه پسرا ی جفت غیرت داشتن
ابته بعضی هاشون با دل دخترای مردم بازی نمی کردن میفهیمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
21-12-2021، 19:42
بر خلاف تصور عموم مردم، غیرت یک واژهی کلی است که انواع و اقسام مختلفی دارد، نظیر: غیرت ملّی، غیرت دینی، غیرت انسانی، غیرت بر محارم و...
غیرت...؛ یعنی تلاش در نگهداری آنچه حفظش ضروری است. بطور کلی در مفاهیم اسلامی، غیرت حسی درونی دانسته شده که برای محافظت از حریم خانواده در وجود مرد نهاده شدهاست، مرد با همین صفتِ غیرت، ناموس خود را از دسترس لذت جویی و نگاه آلودهی دیگران دور میکند و همسر خود را تنها در انحصار خود نگاه میدارد. در مبحث حجاب سید ابوالحسن مهدوی آمده است که: نقل قول: در وجود زن احساسی نهفته است، به این صورت که نیاز دارد کسی حامی و دلگرمی او باشد، این نیازِ زن با همان صفت غیرت که در وجود مرد است، پاسخ داده میشود.سپس در ادامه، جملهای از جان گری ، پژوهشگر انگلیسی آورده است: زن، زمانی احساس آرامش خواهد کرد که احساس کند تسلیم کسی است که میتواند به او اعتماد کند و آنکس او را حمایت میکند و به او اهمیت میدهد، این نیاز درونی و واقعی زن است. زمانی که این جنبه زن رشد پیدا کرد، میتواند جنبهی عاشقانه و محبتآمیز طبیعتش را احساس و بیان کند.
06-05-2023، 2:13
چقدر سم بودم واقعا همچین پستی گذاشتم???
الان دیگ یکی غیرتی بازی درمیاره سرم ازش فرار میکنم فقط | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|