27-06-2012، 9:33
سالاد آلاسکا
مواد لازم:
ژامبون گوشت 150 گرم
پیاز 100 گرم
خیار شور 100 گرم
گوجه فرنگی 100 گرم
فلفل دلمه ای 100 گرم
کنسرو ذرت 150 گرم
سرکه و روغن زیتون برای چاشنی
نمک و فلفل به میزان لازم
همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.
*این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.
**سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.
***این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.
مواد لازم:
ژامبون گوشت 150 گرم
پیاز 100 گرم
خیار شور 100 گرم
گوجه فرنگی 100 گرم
فلفل دلمه ای 100 گرم
کنسرو ذرت 150 گرم
سرکه و روغن زیتون برای چاشنی
نمک و فلفل به میزان لازم
همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.
*این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.
**سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.
***این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.