18-04-2014، 21:51
خوان مانوئل آسنسی، کاپیتان سابق باشگاه بارسلونا میگوید که مساله مهمی لیونل مسی را در بارسلونا اذیت میکند اما وی مطمئن نیست که آن مساله چه چیزی است. وی اعتقاد دارد تاخیر در قرارداد جدید با بارسلونا و تمرکز بر روی جام جهانی هیچکدام دلیل ضعف مسی در دیدارهای اخیر نیست.
به گزارش فوتبال اسپانیا، آسنسی به AS میگوید:" من شگفت زده و نگرانم. مسالهای باید مسی را اذیت کرده باشد که در بازیهای مهم آنگونه که باید بازی نکرده است. اتفاق بزرگی باید رخ داده باشد زیرا رفتار مسی در بازیهای اخیر مثل همیشه نبوده است. باید با مساله مهمی دست پنجه نرم کرده باشد. مسی مشکلی را دارد که باید خیلی عمیق باشد
به گزارش فوتبال اسپانیا، آسنسی به AS میگوید:" من شگفت زده و نگرانم. مسالهای باید مسی را اذیت کرده باشد که در بازیهای مهم آنگونه که باید بازی نکرده است. اتفاق بزرگی باید رخ داده باشد زیرا رفتار مسی در بازیهای اخیر مثل همیشه نبوده است. باید با مساله مهمی دست پنجه نرم کرده باشد. مسی مشکلی را دارد که باید خیلی عمیق باشد
من چهره وی را پیش از این، اینگونه نگران ندیده ام. فکر نمیکنم که فکرش درگیر جام جهانی باشد. اتفاق دیگری رخ داده. هنوز زمان زیادی تا جام جهانی مانده و به عنوان یک بازیکن میگویم که مشکل وی قرارداد هم نیست.
آسنسی بین سالهای 1970 تا 1980 برای بارسلونا به میدان رفت و 41 جام را در اسپانیا برد."
آسنسی بین سالهای 1970 تا 1980 برای بارسلونا به میدان رفت و 41 جام را در اسپانیا برد."