امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۵ ضد آفتاب خوراکی

#1
۵ ضد آفتاب خوراکی 1


۱-شکلات تلخ

از آنجا که شکلات تلخ نوعی آنتی اکسیدان قوی و غنی از فلاوانوئید است، از پوست در برابر آفتاب سوختگی و سرطان محافظت می کند. فلاوانوئید، نور ماورای بنفش را به خود جذب می کند و التهاب را کاهش می دهد. در صورت مصرف روزی تنها ۵۶ گرم شکلات تلخ خطر بروز سرطان کاهش پیدا می کند.



۲-سبزی های برگ سبز

این نوع سبزی ها حاوی کاروتنوئید و آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین است که از پوست در برابر آسیب نور خورشید و بیماری های پوستی محافظت می کند. مصرف اسفناج، کلم پیچ و برگ چغندر خطر سرطان را ۵۰ درصد کاهش می دهد. کلم بروکلی نیز مفید است و برای به دست آوردن اثر مثبت آن کافی است روزی نصف پیمانه مصرف کنید.



۳-ماهی

ماهی ماکرو، سالمون، ساردین، قزل آلا و شاه ماهی غنی از اسید چرب امگا ۳ است که خطر بروز ملانوما کشنده ترین نوع سرطان پوست را کاهش می دهد. خوردن هفته ای ۲ وعده ماهی برای محافظت از پوست کافی است. مکمل های روغن ماهی نیز در کاهش آفتاب سوختگی موثر است.



۴-سبزیجات نارنجی

هویج و کدو حلوایی حاوی بتاکاروتن است که به طور موثر کاهش دهنده آفتاب سوختگی است. هر چه گیاه رنگی تر باشد، قدرت محافظتی آن در برابر اشعه ماورای بنفش بیشتر است و آثار پیری و سرطان پوست را نیز کاهش می دهد. البته پس از مصرف ویتامین D، از ضدآفتاب استفاده کنید.



۵-گوجه فرنگی

متخصصان انگلیسی در یک مطالعه جدید دریافته اند که گوجه فرنگی می تواند پوست را جوان نگه دارد و از این بافت حیاتی در برابر آفتاب سوختگی محافظت کند.

خوردن خوراکی های تهیه شده از گوجه فرنگی برای حفاظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و نیز پیشگیری از پیری پوست ناشی از تماس با نور خورشید، مفید است.

گوجه حاوی ترکیبی به نام لیکوپن است که با پیری مقابله می کند. لیکوپن از رنگدانه های طبیعی موجود در گوجه است که در فرآیندهای مختلف طبخ و تهیه سس کچاپ و رب و آب گوجه فرنگی، مقدار آن نه تنها از بین نمی رود بلکه افزایش پیدا می کند. این متخصصان پوست ۲۰ زن داوطلب را که نیمی از آن ها به مدت ۱۲ هفته از سس گوجه فرنگی همراه با روغن زیتون مصرف کرده بودند، آزمایش کردند. این زنان با گروه دیگری مقایسه شدند که در طول مطالعات فقط روغن زیتون مصرف کرده بودند. متخصصان دریافتند میزان مقاومت پوست در برابر اشعه فرابنفش خورشیدی در زنانی که سس گوجه نیز خورده بودند به میزان چشمگیری بیشتر بود.

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های آ و ث، اسید فولیک یا بتاکاروتن و مقدار کمی از ویتامین های گروه ب شامل ب۱، ب۲، ب۳ و ب۵ است. گوجه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی است.

گوجه فرنگی به دلیل دارا بودن این ویتامین ها و املاح، از بدن در برابر امراض و بیماری های عفونی محافظت می کند. مصرف آن به بدن نیرو و نشاط می بخشد و پوست و دانه های آن به هضم غذا کمک می کند و در پاکسازی روده ها موثر است. همچنین آب گوجه فرنگی ادرارآور مفیدی است.

گوجه فرنگی در عین حال هضم مواد نشاسته ای را آسان می کند و به همین دلیل از آن سس درست و با حبوبات پخته مصرف می کنند.
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
پاسخ
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr
آگهی
#2
باهمش موافقم بجز.......... شکلات تلخ
پاسخ
 سپاس شده توسط Wєιяɗ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خوراکی های مفید برای سلامت روده
  خوردنی ها و خوراکی های مضر برای چشم هایتان
  آلرژی آفتاب
  خوراکی ضد خشکی و بیماری های عفونی خانم ها
  این غذاها و خوراکی ها را قبل از سفر با هواپیما نخورید!
  دلیل تپش قلب چیست و چه خوراکی هایی برای آن مفید است؟
  این خوراکی ها و مواد غذایی پلاکت خون را افزایش می دهند
  ورزشکاران قدرتی چه غذاها و خوراکی هایی بخورند؟
  خوراکی های سرشار از کلیسم غیر لبنی
  قبل و بعد از ورزش هوا چه خوراکی هایی باید مصرف کرد؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان