19-03-2014، 18:25
مواد لازم برای شش نفر:
آرد 5/1 قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی خورشی خرد شده یك كیلوگرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشت یك لیتر
آلو برقانی 5/1 پیمانه
برگه زردآلو 5/1 پیمانه
رنده پوست پرتقال یك عدد پرتقال
جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خردشده یك عدد + یك عدد خردشده
پیاز درشت خردشده یك عدد
سیر ساطوری شده دو حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را درون قابلمهای حرارت داده و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از سه دقیقه سیر را به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس گوشت را در آرد بغلتانید تا به آرد آغشته شود. بعد آن را درون تابه ریخته و با پیاز سرخ كنید. آب گوشت را درون قابلمه بریزید، وقتی جوش آمد حرارت را كم كنید تا گوشت بپزد(حدود دو ساعت). وقتی گوشت پخت، برگه زردآلو، آلو برقانی، رنده پوست پرتقال، جعفری و فلفل خردشده را به همراه نمك و فلفل درون خورش بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. این خورش را به همراه برنج سرو كنید و روی آن جعفری خردشده و فلفل حلقه ای شده بریزید.
آرد 5/1 قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی خورشی خرد شده یك كیلوگرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشت یك لیتر
آلو برقانی 5/1 پیمانه
برگه زردآلو 5/1 پیمانه
رنده پوست پرتقال یك عدد پرتقال
جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خردشده یك عدد + یك عدد خردشده
پیاز درشت خردشده یك عدد
سیر ساطوری شده دو حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را درون قابلمهای حرارت داده و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از سه دقیقه سیر را به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس گوشت را در آرد بغلتانید تا به آرد آغشته شود. بعد آن را درون تابه ریخته و با پیاز سرخ كنید. آب گوشت را درون قابلمه بریزید، وقتی جوش آمد حرارت را كم كنید تا گوشت بپزد(حدود دو ساعت). وقتی گوشت پخت، برگه زردآلو، آلو برقانی، رنده پوست پرتقال، جعفری و فلفل خردشده را به همراه نمك و فلفل درون خورش بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. این خورش را به همراه برنج سرو كنید و روی آن جعفری خردشده و فلفل حلقه ای شده بریزید.