19-03-2014، 18:20
دسر خامهاي با تکه های پرتقال
مواد لازم:
سفیده تخممرغ دو عدد
شكر سه چهارم پیمانه
بادام خرد شده یك قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 175 گرم
خامه شیرین زده شده یك دوم پیمانه
عسل دو قاشق سوپخوری
پرتقال خردشده 225 گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 275 درجه فارنهایت گرم نگهدارید. دو عدد سفیده تخممرغ را در كاسه ریخته و با همزن آنقدر بزنید تا كاملا سفید شود و پف كند. شكر را كمكم اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه یكدست شود. دو ورق كاغذ روغنی را به شكل دایره به قطر 20 سانتیمتر برش داده و روی سینی فر قرار دهید. نصف مایه را روی كاغذ روغنی و نصف دیگر را روی كاغذ روغنی دیگر بریزد و با پشت قاشق صاف كنید. روی یكی از دایرهها بادام خردشده بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا نانها طلایی شود. سینی را از فر خارج كرده و كاغذ روغنی را به آرامی از نانها جدا كنید و بگذارید خنك شود. در یك كاسه پنیر خامهای، خامه زده شده و عسل را با همزن مخلوط كنید تا یكدست شود. سپس روی یكی از نانها مالیده و نان دیگر را كه روی آن بادام خرد شده ریختهاید روی آن قراردهید و با تكههای پرتقال تزئینكنیم.
مواد لازم:
سفیده تخممرغ دو عدد
شكر سه چهارم پیمانه
بادام خرد شده یك قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 175 گرم
خامه شیرین زده شده یك دوم پیمانه
عسل دو قاشق سوپخوری
پرتقال خردشده 225 گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 275 درجه فارنهایت گرم نگهدارید. دو عدد سفیده تخممرغ را در كاسه ریخته و با همزن آنقدر بزنید تا كاملا سفید شود و پف كند. شكر را كمكم اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه یكدست شود. دو ورق كاغذ روغنی را به شكل دایره به قطر 20 سانتیمتر برش داده و روی سینی فر قرار دهید. نصف مایه را روی كاغذ روغنی و نصف دیگر را روی كاغذ روغنی دیگر بریزد و با پشت قاشق صاف كنید. روی یكی از دایرهها بادام خردشده بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا نانها طلایی شود. سینی را از فر خارج كرده و كاغذ روغنی را به آرامی از نانها جدا كنید و بگذارید خنك شود. در یك كاسه پنیر خامهای، خامه زده شده و عسل را با همزن مخلوط كنید تا یكدست شود. سپس روی یكی از نانها مالیده و نان دیگر را كه روی آن بادام خرد شده ریختهاید روی آن قراردهید و با تكههای پرتقال تزئینكنیم.