05-03-2014، 13:06
خیلی زود تلفن را برمیدارد و الو میگوید. درددل میکند اما تمام حرفهایش را روی دایره نمیریزد. از ناامیدی میگوید و از خداحافظی با جام جهانی؛ رویدادی که دیگر برایش تکرار نمیشود. از کروش انتقاد نمیکند، اعتراضی هم به تصمیم او ندارد. میگوید بحثش فنی نیست و البته از پشیمانی میگوید. از او میپرسم اگر الان یک سال و نیم پیش بود آیا اردوی تیم ملی را ترک میکردی؟ مکثی سنگین و طولانی میکند و این جواب را میدهد: «نه، هرگز».
همین مقدمهای میشود برای مصاحبه با هادی عقیلی، مدافعی که همین حالا میتواند یکی از مسافران برزیل باشد اما داستان او و دعوت نشدنش به تیم ملی، به داستانی کهنه و خاکخورده تبدیل شده. داستانی که او را ناامید کرده اما در همین ناامیدی لعنتی، شایعهای دهان به دهان میگردد که میتواند شایستگی هادی عقیلی را به رخ بکشد. پرسپولیس او را میخواهد. برای فصل بعد و لیگ چهاردهم. بله، از حالا. این شایعه در کنار صحبت از تیم ملی، سوژه مصاحبه با مدافعی است که خیلیها میگویند از نظر فنی یکی از بهترین مدافعان فوتبال ایران است.
تبریک بگوییم؟
تبریک؟ به چه مناسبتی؟
یکی دو روز است که شایعه شده با پرسپولیس مذاکره کردهای و حتی به توافق هم رسیدهای...
من؟
بله شما. نهتنها فوتبالیها بلکه بیرون فوتبالیها و آنهایی که دستی بر آتش هم ندارند از انتقال شما صحبت میکنند؛ انتقالی که گفته شده شما را جایگزین سید جلال میکند...
من در مورد این خبر یا این شایعه حرفی نمیزنم اما خودم هم شنیدهام.
اما اگر حرف نزنی خیلیها فکر میکنند واقعیت دارد و آنوقت شاید برایت دردسرساز شود.
الان در این مورد حرفی نزنم بهتر است!
اما شاید اگر بازیکن دیگری جایت بود الان تکذیب میکرد...
فقط همین یک جمله را از قول من بنویس که راجع به پرسپولیس و مذاکره با این تیم هیچ حرفی نمیزنم!
راجع به تیم ملی که حرف میزنی؟
چه حرفی باید بزنم؟
میخواهم بدانم هنوز امیدواری که به تیم ملی برگردی یا امیدهایت رنگ باخته؟
من هیچ امیدی برای بازگشت ندارم. به عبارتی دیگر ناامیدم، ناامید.
اما ظرف یک ماه گذشته اخباری درباره بازگشت تو و مهدی رحمتی شنیده میشد. اینها باعث امیدواریات شده؟
تا جایی که من میدانم کسی در رابطه با بازگشت من حرفی نزد و چیزی نگفت. بیشتر درباره بازگشت مهدی صحبت کردند و بس.
تو را میبرم به حدود یک سال قبل که اردو را ترک کردی. اگر به عقب برگردیم این کار را تکرار میکنی؟
(کمی مکث) آن موقع شرایط روحیام مناسب نبود و به همین خاطر از اردو بیرون آمدم. شرایط فعلی الان را نمیتوانم با یک سال پیش مقایسه کنم. یک بازیکن وقتی ریلکس باشد میتواند بهترین تصمیمات را بگیرد. من آن زمان چنین شرایطی نداشتم اما اگر به گذشته برگردم این کار را نمیکنم.
شرایط روحیات مناسب نبود یعنی چه؟
بهخاطر بروز یکسری مشکلات، شرایطم مناسب نبود. نمیخواهم این مشکلات را باز کنم و آنها را برای همه بگویم.
سال 1365، زمانی که 13 بازیکن اصلی تیم ملی استعفا دادند و دست دهداری را در حنا گذاشتند تا الان کسی درباره این اتفاق حرفی نزده، همه میگویند دلیل استعفای دستهجمعی را نمیشود باز کرد. الان تو هم این حرف را میزنی. نمیشود باز کرد دیگر چه صیغهای است؟
در همین حد میگویم که نمیشود درباره آن اتفاقات و آن شرایط صحبت کرد! آن موقع شرایطم نه از نظر فنی بلکه از نظر روحی مناسب نبود. به همین دلیل تصمیم گرفتم بروم اما اگر الان به گذشته برگردم هرگز این اشتباه را انجام نمیدهم.
با دعوت نشدن به تیم ملی این جام جهانی را از دست میدهی، برای جام جهانی بعدی هم که سن و سالت بالا میرود. برایت تلخ نیست که این همه سال بازی کنی اما جام جهانی را تجربه نکنی؟
خیلی تلخ است. برای این جام جهانی که امیدی ندارم، جام جهانی بعدی هم که مطمئنا نمیتوانم در تیم ملی باشم. فقط باید تاسف بخورم، همین!
در این مدت کسی را واسطه نکردی که با کروش حرف بزند و مشکلت را برطرف کند؟
نه کسی را واسطه کردم و نه کسی را نزد کروش فرستادم. قبلا گفتم، باز هم میگویم که باید به نظر کروش احترام بگذارم حتی حالا که میدانم جام جهانی را از دست دادهام. ایشان تصمیمگیرنده است و در مقطع فعلی باید کاری کنیم تا تمرکزش را فقط روی تیم ملی بگذارد.
خودت را بگذار جای کروش. اگر بازیکنت اردو را ترک میکرد چه واکنشی نشان میدادی؟
شاید اگر من هم جای کروش بودم چنین برخوردی میکردم و بازیکنم را برای همیشه خط میزدم اما این را بگویم که من به امید نمازی خبر دادم که نمیتوانم در اردو بمانم. او این موضوع را به کروش ارجاع داد. کروش هم به نمازی گفته بود اشکالی ندارد، عقیلی میتواند برود.
خب پس چرا کروش دیگر دعوتت نکرد؟ مگر هماهنگ نکرده بودی؟
کار من بدون هماهنگی نبود، درست برخلاف نظر کمیته انضباطی فدراسیون که میگفت من بیاجازه از اردو خارج شدهام.
خیلیها میگویند تو را مهدی رحمتی تحریک کرد تا از تیم ملی جدا شوی. شاید اگر جز این بود به تیم ملی برمیگشتی، واقعا اینطور است؟
این را نمیدانم و نمیتوانم در این مورد نظری بدهم.
اما خودت را که میتوانی از نظر فنی با مدافعان فعلی تیم ملی مقایسه کنی؟
چون الان در تیم ملی نیستم، حرفهای نیست که درباره خط دفاع و بازیکنان خط دفاعی حرف بزنم. فقط میتوانم این را بگویم که از لحاظ فنی چیزی کم نداشتم و ندارم. کسی با من بحث فنی ندارد، مشکل من چیز دیگری است.
همچنان در مورد پرسپولیس حرف نمیزنی؟
الان چیزی نمیگویم.
از سپاهان چه خبر؟
تمرینات ما از سهشنبه شروع شد. وضعیت بد نیست اما متاسفانه یک باخت بد جلوی السد داشتیم که ناراحتکننده بود. البته حالا فرصت داریم برای ریکاوری و بازیابی. باید تمرینات را ادامه دهیم و با روحیه برای بازی بعد مقابل الهلال آماده شویم.
قطعا بازی سختی در پیش دارید. همه میدانند که الهلال از قویترین باشگاههای عربستان و حتی آسیاست...
در لیگ قهرمانان آسیا همه بازیها سخت است حتی روبروی یک تیم کم نام و نشان چه برسد به الهلال که یک تیم قدرتمند است. گروه ما هم که دیگر جایی برای حرف زدن نمیگذارد. آنقدر سخت است و تیمهای قدرتمند حضور دارند که هر بازی برایمان حکم فینال را دارد.
بعد از باخت به السد امید دارید که از گروه صعود کنید؟
صعود که دست خودمان است. خیلی امیدواریم چون 2 تا بازی پشت سر هم در خانه داریم و کسب 2 برد میتواند امیدهایمان را بازگرداند.
برای لیگ چی؟ قهرمان میشوید؟ اصلا میتوانید؟
اگر واقعبینانه فکر کنیم بعد از تساوی مقابل مس کرمان، شانسمان خیلی کم شد. الان بیشتر به فکر این هستیم که سهمیه بگیریم و سال بعد هم در آسیا حضور داشته باشیم. البته روی کاغذ برای قهرمانی شانس داریم تا وقتی هم که روی کاغذ شانس داشته باشیم، امیدوار میمانیم.