03-03-2014، 10:19
همانطور که بسیاری از شما می دانید نمایشگاه Sony Computer Entertainmen این هفته در Arizona برگذار شد و ناشران زیادی عناوین اینده خود را در آن و در پشت در های بسته به نمایش گذاشتند و یکی از آنها نسخه بعدی Call of Duty بود حالا فردی با نام کاربری Lokiolr در توییتر ادعا می کند که رئیس او در این نمایشگاه به طور دزدکی حاضر بوده
و اطلاعاتی از نسخه بعدی Call of Duty به دست آورده است:
و اطلاعاتی از نسخه بعدی Call of Duty به دست آورده است:
من واقعا به رئیسم حسادت می کنم زیرا به نوعی توانسته در آن روبداد شرکت کند. او اطلاعاتی را از Call of Duty جدید به دست آورده که بسیار جذاب به نظر می رسند. طبق گفته های او یکی از مراحل بر روی پل Golden Gate اتفاق می افتد اما اون هم اکنون نمی تواند زیرنویس مربوط به آن صحنه را به یاد بیاورد ولی فکر می کند که آن زیر نویس Black Smith بوده است. من خودم حدس میزنم که Golden Gate یک نام داخلی باشد درست مانند Titan در Black Ops 2. او فیزیک بازی را بسیار عالی توصیف کرد و گفت که نسخه بعدی ظاهرا ادامه سری Modern Warfare خواهد بود. کاش در آن مراسم حضور پیدا می کردم زیرا می توانسیتم اطلاعات بهتری به دست بیاورم. او هچنین در مورد برنامه راک استار در این مراسم به من گفت: راک استار با یک برنامه شگفت انگیز خاضر شد اما نمایش آنها در لحظات آخر بود و فکر می کنم که نمایش آنها نسخه نسل هشتم بازی GTAV بود
توجه کنید که این اطلاعات هنوز تایید نشده اند پس بهتر است انها را زیاد جدی نگیرید.