امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جزئیات جدیدی از نسخه 2014 Call of Duty لیک شد

جزئیات جدیدی از نسخه 2014 Call of Duty لیک شد 1
همانطور که بسیاری از شما می دانید نمایشگاه Sony Computer Entertainmen این هفته در Arizona برگذار شد و ناشران زیادی عناوین اینده خود را در آن و در پشت در های بسته به نمایش گذاشتند و یکی از آنها نسخه بعدی Call of Duty بود حالا فردی با نام کاربری Lokiolr در توییتر ادعا می کند که رئیس او در این نمایشگاه به طور دزدکی حاضر بوده
و اطلاعاتی از نسخه بعدی Call of Duty به دست آورده است:
من واقعا به رئیسم حسادت می کنم زیرا به نوعی توانسته در آن روبداد شرکت کند. او اطلاعاتی را از Call of Duty جدید به دست آورده که بسیار جذاب به نظر می رسند. طبق گفته های او یکی از مراحل بر روی پل Golden Gate اتفاق می افتد اما اون هم اکنون نمی تواند زیرنویس مربوط به آن صحنه را به یاد بیاورد ولی فکر می کند که آن زیر نویس Black Smith بوده است. من خودم حدس میزنم که Golden Gate یک نام داخلی باشد درست مانند Titan در Black Ops 2. او فیزیک بازی را بسیار عالی توصیف کرد و گفت که نسخه بعدی ظاهرا ادامه سری Modern Warfare خواهد بود. کاش در آن مراسم حضور پیدا می کردم زیرا می توانسیتم اطلاعات بهتری به دست بیاورم. او هچنین در مورد برنامه راک استار در این مراسم به من گفت: راک استار با یک برنامه شگفت انگیز خاضر شد اما نمایش آنها در لحظات آخر بود و فکر می کنم که نمایش آنها نسخه نسل هشتم بازی GTAV بود

توجه کنید که این اطلاعات هنوز تایید نشده اند پس بهتر است انها را زیاد جدی نگیرید.
پاسخ
آگهی
(03-03-2014، 10:19)☀ B I N A M ☀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جزئیات جدیدی از نسخه 2014 Call of Duty لیک شد 1
همانطور که بسیاری از شما می دانید نمایشگاه Sony Computer Entertainmen این هفته در Arizona برگذار شد و ناشران زیادی عناوین اینده خود را در آن و در پشت در های بسته به نمایش گذاشتند و یکی از آنها نسخه بعدی Call of Duty بود حالا فردی با نام کاربری Lokiolr در توییتر ادعا می کند که رئیس او در این نمایشگاه به طور دزدکی حاضر بوده
و اطلاعاتی از نسخه بعدی Call of Duty به دست آورده است:
من واقعا به رئیسم حسادت می کنم زیرا به نوعی توانسته در آن روبداد شرکت کند. او اطلاعاتی را از Call of Duty جدید به دست آورده که بسیار جذاب به نظر می رسند. طبق گفته های او یکی از مراحل بر روی پل Golden Gate اتفاق می افتد اما اون هم اکنون نمی تواند زیرنویس مربوط به آن صحنه را به یاد بیاورد ولی فکر می کند که آن زیر نویس Black Smith بوده است. من خودم حدس میزنم که Golden Gate یک نام داخلی باشد درست مانند Titan در Black Ops 2. او فیزیک بازی را بسیار عالی توصیف کرد و گفت که نسخه بعدی ظاهرا ادامه سری Modern Warfare خواهد بود. کاش در آن مراسم حضور پیدا می کردم زیرا می توانسیتم اطلاعات بهتری به دست بیاورم. او هچنین در مورد برنامه راک استار در این مراسم به من گفت: راک استار با یک برنامه شگفت انگیز خاضر شد اما نمایش آنها در لحظات آخر بود و فکر می کنم که نمایش آنها نسخه نسل هشتم بازی GTAV بود

توجه کنید که این اطلاعات هنوز تایید نشده اند پس بهتر است انها را زیاد جدی نگیرید.
پاسخ
خوب بود
جزئیات جدیدی از نسخه 2014 Call of Duty لیک شد 1" />
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بازی monster hunter rise بیش از ۴ میلیون نسخه فروخت!
Smile آپدیت درایور Nvidia GeForce برای نسخه بتا CoD: Black Ops Cold War منتشر شد
  عنوان Call of Duty: Black Ops – Cold War دنباله‌ای مستقیم بر Black Ops 1 خواهد بود
  نسخه‌های مختلف بازی Call of Duty: Black Ops – Cold War فاش شد؛ از به‌روزرسانی رایگان
  تاریخ عرضه‌ی Call of Duty: Black Ops – Cold War فاش شد
  فروشگاه مایکروسافت جزئیاتی را در مورد نسخه‌ی بعدی سری eFootball PES را لو داد
  شایعه: بازی Resident Evil Village طولانی‌تر از نسخه‌ی هفتم خواهد بود
  گزارش: نسخه‌ی جدید Silent Hill مطمئناً در حال توسعه است و احتمالا به‌زودی از آن رونما
  شایعات جدیدی در مورد بازی Far Cry 6 منتشر شد
  تصاویری از نسخه‌های اولیه‌ی بازی Dead Island 2 فاش شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان