17-06-2012، 8:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2013، 16:27، توسط Hamidreza jefri HHH.)
گران*ترين دسرهاي دنيا صرفاً خوراكي*هايي هستند كه با انواع جواهرات، سنگ*هاي قيمتي و برخي مواد اوليه كمياب تهيه شده*اند.
كيك دياموند كريسمس: يك ميليون و 720 هزار دلار
اين كيك دو طبقه شش ضلعي از 223 قطعه الماس (حدود 170 قيراط) تشكيل شده است. روكش قرمز آن جلوه ويژه*اي به اين كيك داده است.
آرنود توت*فرنگي: يك ميليون و 400 هزار دلار
رستوران فرانسوي آرنود در نيواورلئان آمريكا اين دسر را در منوي خود قرار داده است. «آرنود توت*فرنگي» از قطعات مركبات در كنار توت*فرنگي كامل كه در شراب قرمز غوطه*ور است، تشكيل مي*شود. از تزئينات آن مي*توان به الماس صورتي 7/4 قيراطي كه «سرارنست كسل» بزرگ*ترين سرمايه*گذار جواهرات در بريتانيا آنها را تأمين مي*كند اشاره كرد. اين دسر با شراب سفيد 24 هزار دلاري «چالز ايكس كريستال» سرو مي*شود.
كيك پلاتيني: 130 هزار دلار
ميزان پلاتين و طلاي به كار رفته در اين دسر، هر بانويي را به وجد مي*آورد. اين كيك سفيد رنگ با انواع زنجير، آويز، سنجاق و گردنبند پلاتيني تزئين شده است.
هايت شكلاتي: 25 هزار دلار
رستوران سرندپيتي با همكاري شركت طلاسازي يوفوريا در نيويورك اين دسر را طراحي كرده*اند. «هايت شكلاتي» كه ركورددار گينس در سال 2007 نيز مي*باشد از 28 قطعه شكلات كه 14 قطعه آن جزء كمياب*ترين شكلات*هاي دنيا مي*باشند تشكيل شده است. از ديگر خصوصيات آن تزئينات رويه و زير آن با طلاي خوراكي است و اين دسر با قاشقي از طلا سرو مي*شود.
دسر استيلت ماهيگير: 14 هزار و 500 دلار
يك هتل در سريلانكا براي نخستين بار اين دسر ميوه را طراحي كرده است. «دسر استيلت ماهيگير» از برگ كاساتا (گياه محلي) كمپوت انبه و انار تشكيل شده است. از تزئينات ويژه آن مي*توان به شكلات كنده*كاري شده يك ماهيگير و 80 قيراط زمرد كبود اشاره كرد.
دسر ماكارون هايت: هر جعبه7 هزار و 414 دلار
اين دسر توسط آشپز معروفي به نام «پيرهرمه» طراحي شده است. دسر «ماكارون هايت» از تركيبات شربت قرمز، نمك دريا، رازيانه، فلفل و قارچ شانترل» پخته شده است
كيك طلايي سلطان: 1000 دلار
رستوراني در استانبول براي نخستين بار اين دسر را طراحي كرده است. اين دسر از انجير، به، زردآلو و گلابي خيسانده شده 2 ساله در نوعي شربت تهيه شده است. از تزئينات آن مي*توان به كارامل، ترفل سياه و لايه روكش طلاي خوراكي اشاره كرد.
كيك دياموند كريسمس: يك ميليون و 720 هزار دلار
اين كيك دو طبقه شش ضلعي از 223 قطعه الماس (حدود 170 قيراط) تشكيل شده است. روكش قرمز آن جلوه ويژه*اي به اين كيك داده است.
آرنود توت*فرنگي: يك ميليون و 400 هزار دلار
رستوران فرانسوي آرنود در نيواورلئان آمريكا اين دسر را در منوي خود قرار داده است. «آرنود توت*فرنگي» از قطعات مركبات در كنار توت*فرنگي كامل كه در شراب قرمز غوطه*ور است، تشكيل مي*شود. از تزئينات آن مي*توان به الماس صورتي 7/4 قيراطي كه «سرارنست كسل» بزرگ*ترين سرمايه*گذار جواهرات در بريتانيا آنها را تأمين مي*كند اشاره كرد. اين دسر با شراب سفيد 24 هزار دلاري «چالز ايكس كريستال» سرو مي*شود.
كيك پلاتيني: 130 هزار دلار
ميزان پلاتين و طلاي به كار رفته در اين دسر، هر بانويي را به وجد مي*آورد. اين كيك سفيد رنگ با انواع زنجير، آويز، سنجاق و گردنبند پلاتيني تزئين شده است.
هايت شكلاتي: 25 هزار دلار
رستوران سرندپيتي با همكاري شركت طلاسازي يوفوريا در نيويورك اين دسر را طراحي كرده*اند. «هايت شكلاتي» كه ركورددار گينس در سال 2007 نيز مي*باشد از 28 قطعه شكلات كه 14 قطعه آن جزء كمياب*ترين شكلات*هاي دنيا مي*باشند تشكيل شده است. از ديگر خصوصيات آن تزئينات رويه و زير آن با طلاي خوراكي است و اين دسر با قاشقي از طلا سرو مي*شود.
دسر استيلت ماهيگير: 14 هزار و 500 دلار
يك هتل در سريلانكا براي نخستين بار اين دسر ميوه را طراحي كرده است. «دسر استيلت ماهيگير» از برگ كاساتا (گياه محلي) كمپوت انبه و انار تشكيل شده است. از تزئينات ويژه آن مي*توان به شكلات كنده*كاري شده يك ماهيگير و 80 قيراط زمرد كبود اشاره كرد.
دسر ماكارون هايت: هر جعبه7 هزار و 414 دلار
اين دسر توسط آشپز معروفي به نام «پيرهرمه» طراحي شده است. دسر «ماكارون هايت» از تركيبات شربت قرمز، نمك دريا، رازيانه، فلفل و قارچ شانترل» پخته شده است
كيك طلايي سلطان: 1000 دلار
رستوراني در استانبول براي نخستين بار اين دسر را طراحي كرده است. اين دسر از انجير، به، زردآلو و گلابي خيسانده شده 2 ساله در نوعي شربت تهيه شده است. از تزئينات آن مي*توان به كارامل، ترفل سياه و لايه روكش طلاي خوراكي اشاره كرد.