امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه‌ی خورش قیمه قارچ

#1
قیمه جزو
خورش
‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. لذا تصمیم گرفتم
خورش
قیمه‌ای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد...

قارچ,خورش قارچ,خورش قیمه

روش تهیه‌ی خورش قیمه قارچ

مواد اولیه:
لپه یک و نیم پیمانه
قارچ
یک کیلوگرم
پیاز یک عدد
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
سیب‌زمینی چهار عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل شده نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به
خورش
اضافه می‌کنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می‌افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ،
قارچ
‌های خرد شده را هم داخل
خورش
می‌ریزیم و می‌گذاریم جا
بیف
تد.
* سیب‌زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
*
خورش
را در ظرف سرو کشیده و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.

نکتـه
می‌توانید به جای لیموعمانی از آب‌لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب‌لیمو را در اواخر طبخ به
خورش
اضافه نمایید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان