25-02-2014، 20:51
قیمه جزو
خورش
های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانیهاست. لذا تصمیم گرفتم
خورش
قیمهای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد...
قارچ,خورش قارچ,خورش قیمه
روش تهیهی خورش قیمه قارچ
مواد اولیه:
لپه یک و نیم پیمانه
قارچ
یک کیلوگرم
پیاز یک عدد
رب گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
سیبزمینی چهار عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل شده نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به
خورش
اضافه میکنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را میافزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ،
قارچ
های خرد شده را هم داخل
خورش
میریزیم و میگذاریم جا
بیف
تد.
* سیبزمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم.
*
خورش
را در ظرف سرو کشیده و سیبزمینی سرخ شده را روی آن میریزیم.
نکتـه
میتوانید به جای لیموعمانی از آبلیمو استفاده کنید و در این صورت باید آبلیمو را در اواخر طبخ به
خورش
اضافه نمایید.
خورش
های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانیهاست. لذا تصمیم گرفتم
خورش
قیمهای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد...
قارچ,خورش قارچ,خورش قیمه
روش تهیهی خورش قیمه قارچ
مواد اولیه:
لپه یک و نیم پیمانه
قارچ
یک کیلوگرم
پیاز یک عدد
رب گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
سیبزمینی چهار عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل شده نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به
خورش
اضافه میکنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را میافزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ،
قارچ
های خرد شده را هم داخل
خورش
میریزیم و میگذاریم جا
بیف
تد.
* سیبزمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم.
*
خورش
را در ظرف سرو کشیده و سیبزمینی سرخ شده را روی آن میریزیم.
نکتـه
میتوانید به جای لیموعمانی از آبلیمو استفاده کنید و در این صورت باید آبلیمو را در اواخر طبخ به
خورش
اضافه نمایید.