امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هشدارهای بروز آلزایمر

#1
 هشدارهای بروز آلزایمر 1
آلزایمر نوعی از اختلال مشاعر است که موجب بروز مشکلات حافظه ای، رفتاری و فکری می شود. علائم این بیماری معمولا به کندی پیشرفت می کنند و به مرور زمان وخیم تر می شود تا جایی که درکار های عادی روزانه و زندگی روز مره اختلال ایجاد می کند. بنا برگزارش سایت انجمن جهانی آلزایمر، ۱۰ نشانه هشداردهنده این بیماری عبارتند از:

۱) تضعیف حافظه و بروز حالت های فراموشی که زندگی روزمره را مختل می کند.

یکی از شایعترین علائم آلزایمر از دست دادن حافظه بویژه فراموش کردن اطلاعاتی است که فرد بیمار اخیرا آن ها را به خاطر سپرده است. سایر موارد شامل فراموش کردن تاریخ ها و روید ادهای مهم، پرسیدن مکرر اطلاعات مشابه و وابستگی به وسایلی مثل دفتر یادداشت و لوازم الکترونیکی برای به یاد آوردن موضوعات معمولی هستند.

۲) چالش در برنامه ریزی یا حل مسائل.

برخی افراد ممکن است تغییراتی را در توانایی شان برای برنامه ریزی یا کارکردن با اعداد و ارقام تجربه کنند. آن ها اغلب رسیدگی به صورت حساب های ماهانه را فراموش می کنند و در تمرکز کردن و انجام کارهای طولانی تر با مشکل مواجه می شوند.

۳) مشکل در انجام کارهای معمول و ساده در منزل، محل کار و حتی تفریحات.

مبتلایان به آلزایمر اغلب در انجام و تکمیل کارهای روزانه و معمول با مشکل مواجه می شوند. آن ها حتی برای رانندگی کردن تا یک مقصد آشنا، مدیریت هزینه های کاری و یا به یا دآوردن قوانین بازی های مورد علاقه شان دچار مشکل می شوند.

۴) سردرگم شدن در زمان و مکان

مبتلایان به آلزایمر نمی توانند تاریخ ها، فصول و گذر زمان را دنبال کنند. آن ها گاهی فراموش می کنند که کجا هستند و چگونه خود را به این محل رسانده اند.

۵) مشکل در درک تصاویر

در برخی از افراد داشتن مشکل بینایی در واقع نشانه ای از آلزایمر است. آن ها هم چنین در خواندن، تشخیص مسافت و رنگ و تضاد نورها مشکل پیدا می کنند. گاهی اوقات وقتی مقابل آیینه قرار می گیرند، تصور می کنند فرد دیگری مقابل آن ها ایستاده و درک نمی کنند که تصویر خودشان است.

۶) پیدا کردن مشکلات تازه با واژه ها در گفتن یا نوشتن

مبتلایان به آلزایمر در دنبال کردن یا پیوستن به یک گفت وگو ناتوان می شوند، آنها گاهی در حین گفت وگو متوقف می شوند و برای ادامه صحبت های خود هیچ ایده ای ندارند و دائم جملات مشابهی را تکرار می کنند. هم چنین در پیدا کردن واژه های مناسب در بین مکالمه خود ناتوان می شوند.

۷) گذاشتن اشیاء در جای غیرمعمول و از دست دادن توان ردیابی مجدد برای پیدا کردن آن ها.

بیماران آلزایمری اغلب وسایل خود را در جاهای غیرمعمولی می گذارند و بعد جای آن ها را فراموش می کنند. به علاوه حتی توان آن را ندارند که با رجوع به حافظه خود جای قرار دادن وسیله مورد نظر را ردیابی کنند.

۸ ) ضعف و ناتوانی در قضاوت و تصمیم گیری

بیماران مبتلا به آلزایمر اغلب در قضاوت و تصمیم گیری دستخوش تغییراتی می شوند که توان آن ها را در این زمینه ها کاهش می دهد.

۹) عقب نشینی از فعالیت های کاری و اجتماعی

این بیماران به تدریج خود را از برنامه های گروهی و فعالیت های اجتماعی و ورزشی کنار می کشند.

۱۰ ) تغییر در خلق و خو وشخصیت.

ویژگی های شخصیتی و خلق وخوی این بیماران نیز تغییر می کند. آن ها دچار سردرگمی، تردید و ظن، افسردگی، ترس واضطراب می شوند و به سادگی در شرایط مختلف آشفته و پریشان می شوند.
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
پاسخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
#2
 هشدارهای بروز آلزایمر 1

به هر فراموشی ای آلزایمر نمی گویند. نخستین دلیل آن سن فرد است. تا قبل از رسیدن به یک رده سنی خاص ابتلا به آلزایمر بسیار بعید است. بنابراین اگر مثلا ۳۰ سالتان است و بعضی مسائل را فراموش می کنید، دلیل آن مشغله فکری است. این ده نکته نشان می دهد که شخص به آلزایمر مبتلا شده است.

۱ ـ فراموشی

این نوع فراموشی به شکلی است که روندعادی زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد؛ بویژه وقتی بیماری به مرحله جدی وارد شده باشد. برای مثال فرد حافظه کوتاه مدتش را کاملا از دست می دهد و آنچه در لحظه اتفاق می افتد به خاطر نمی آورد. بیمار اسامی و اشخاص جدید را به جا نمی آورد، اما سراغ افرادی را می گیرد یا افرادی را به یاد می آورد که شاید سال ها پیش از دنیا رفته اند.

۲ ـ چالش حل مسائل

انجام کارهای عادی و روزمره زندگی برای فرد به چالش مهمی تبدیل می شود. در افرادی که به این بیماری مبتلا نیستند هم ممکن است مشکلاتی در حل مسائل پیش بیایدیا نکته ای را اشتباه کنند، اما در افراد مبتلا به آلزایمر انجام کارهای ساده چالش برانگیز می شود. برای مثال فرد نمی تواند ارقام حسابش را جمع بزند یا این که نمی تواند درک درستی از اعداد و ارقام نوشته شده در دفترچه بانکی اش داشته باشد.

۳ ـ ناتوانی در انجام کارها

فرد مبتلا به آلزایمر نمی تواند کارهای روزمره زندگی را به تنهایی انجام دهد. برای مثال فرد دیگر نمی تواند غذا بپزد یا اگر هنوز کارمند است، دیگر نمی تواند کارها را به خاطر بسپرد و بدون خطا آنها را انجام دهد. این شخص از رفتن به مکان هایی که قبلا بارها به آنجا رفته مانند محل کار، منزل اقوام و... ناتوان می شود. فرد بیمار از روشن کردن تلویزیون و انتخاب برنامه یا کانال مورد علاقه ناتوان است.

۴ ـ فراموشی زمان و مکان

انگار که فرد در فضا و مکانی خیالی زندگی می کند. او درک درستی از موقعیت، زمان و مکان ندارد. این افراد ساعت، روز، ماه، فصل و... را گم می کنند. به همین دلیل هم مدام این زمان ها را سوال می کنند. البته ممکن است برای لحظاتی آن را به یاد بیاورند. بنابراین بهتر است برای کمک به آنها موقعیت مکانی و زمانی را به آنها بگویید.

۵ ـ عدم درک تصویر و ارتباط

ضعف بینایی و ناتوانی در دیدن و مطالعه، اختلال در تخمین مسافت، تشخیص رنگ و... از دیگر نشانه های ابتلا به آلزایمر است. گاهی این افراد با نگاه کردن در آینه نیز تصاویر دیگری تشخیص می دهند که دیگران آنها را نمی بینند. واکنش های خود این افراد نیز برای خودشان قابل تشخیص و شناسایی نیست. این اختلال در تشخیص می تواند ناشی از بیماری آب مروارید در این افراد باشد.

۶ ـ اختلال در تکلم و نوشتن

افراد مبتلا به آلزایمر نمی توانند در بحث مشارکت کنند و گاهی باوجود مشارکت در بحث نمی توانند گفت وگو را دنبال کنند و از ادامه صحبت باز می مانند. دلیل آن نیز ناتوانی در انتخاب درست و بجای کلمه هاست. درمواردی نیز به جای کلمه درست، کلمه دیگری به کار می برند. برای مثال اگر قرار است به وجود یا حضور چیزی یا شخصی اشاره کنند، اسم را اشتباه می گویند. در واقع اصلی ترین مشکل آنها ناتوانی در انتخاب درست کلمه و ساختن جمله است.

۷ ـ جاگذاری نادرست

افراد مبتلا به این بیماری نمی توانند اشیا را به مکان اصلی خود بازگردانند یا در مکان درست بگذارند. به همین دلیل هم نمی توانند مکان درست اشیا را به خاطر بسپارند و درصورت نیاز دوباره آن را از جایش بردارند. آنها در پیدا کردن یا بازگرداندن اشیایی که به طور روزمره از آنها استفاده می کنند (مانند کنترل تلویزیون یا لیوان آبی که می نوشند) ناتوان هستند.

۸ ـ قضاوت نادرست

نحوه قضاوت و تصمیم گیری این افراد دچار اختلال است. برای مثال از این که دیگران به آنها آسیب برسانند، بشدت نگران هستند. تصور می کنند حتی اشخاص نزدیک مشغول توطئه برای آنها هستند. از طرفی این افراد به ظاهرشان رسیدگی نمی کنند و حالت نامنظم و شلخته دارند.

۹ ـ گوشه گیری

یکی دیگر از نشانه های ابتلا به آلزایمر گوشه گیری و بی علاقگی برای حضور در جمع است. بی علاقگی به هر نوع فعالیت گروهی، حضور در جمع، انتخاب و انجام یک فعالیت سرگرم کننده، ورزش و... از دیگر نشانه های ابتلا به آلزایمر است. اغلب آنها با حضور درجمع دچار احساس کسالت و خستگی می شوند.

۱۰ ـ تغییرات حسی ـ رفتاری

ساختار رفتاری این افراد به دلیل ابتلا به بیماری دچار تغییر می شود. گیجی و سردرگمی، سوءظن، استرس و اضطراب، هراس و از دست دادن اشتیاق به امور از تغییرات شاخص افراد مبتلا به آلزایمر است.
 هشدارهای بروز آلزایمر 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
#3
ادغام شُد ..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
پاسخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شکلات و قهوه در بروز سردرد موثر است
  عوامل موثر در بروز تپش قلب
  مصرف سبزی اسفناج خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد؟
  نشانه های پنهان و خطرناک که باعث بروز مشکلات قلبی می شوند
  عوامل موثر در بروز سرطان سینه
Shocked ٨ عامل مهم در بروز چاقي
  چگونه از بروز سنگ کلیه جلو گیری کنیم ؟
Shocked نقش گروهی از داروهای پرمصرف در بروز زوال عقل!
Sad علائمی که خبر از آلزایمر می دهد
Smile تاثیر مصرف هویج و چای‌سبز در بیماری آلزایمر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان