امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خسه: هدفم زدن 10 گل در اين فصل است

خسه: هدفم زدن 10 گل در اين فصل است

بازيکن جوان رئال مادريد هدف خود را در فصل جاري به ثمر رساندن 10 گل در مسابقات عنوان کرد.
خسه: هدفم زدن 10 گل در اين فصل است 1

خسه رودريگوئز يک بار ديگر در بازي شب گذشته رئال مادريد مقابل ختافه براي تيمش گلزني کرد. وي پس از يک عملکرد فوق‌العاده ديگر اظهار داشت: از گل‌هايي که زده‌ام و کمکي که به تيم کردم، خيلي خوشحالم. اميدوارم همين شيوه را ادامه دهم. ممکن است اين بهترين لحظات من تاکنون باشد اما هنوز راضي نشده‌ام. بلندپرواز هستم و هميشه بيشتر مي‌خواهم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد:‌ خودم را وقف کمک به تيم مي‌کنم و از زماني که مربي براي بازي کردن به من مي‌دهد، بهترين‌ استفاده را مي‌کنم. هرچه بتوانم گل‌هاي بيشتري مي‌زنم و هدفم زدن 10 گل در اين فصل است. اين مسئله مهمي است زيرا در اين باشگاه که ستارگان بزرگي در آن حضور دارند، هرگز نخواهيد فهميد که چه زماني به ميدان مي‌رويد. بيشترين استفاده را خواهم کرد و بايد کار تصميم‌گيري را براي مربي مشکل کنم.

بازيکن رئال مادريد خاطرنشان کرد: دعوت شدن به تيم ملي اسپانيا مسئله عجيب و دور از ذهني نيست اما نسل فوق‌العاده‌اي از بازيکنان در تيم ملي اسپانيا حضور دارند. به خاطر اين بازيکنان بود که فوتبال اسپانيا تا اينجا پيشرفت کرده است بنابراين دعوت شدن به تيم ملي را کار آساني نمي‌دانم.
خسه: هدفم زدن 10 گل در اين فصل است 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کارلسن: هدفم از دعوت فیروزجا به مسابقات تخریب روحیه او نبود
  جواد مربیگری را آخر خرداد شروع می‌کند/ نکونام: هدفم کمک به حضور استعدادها در اروپاس
  ماتا: همه هدفم بازگشت دوباره به تیم ملی است
  هدفم از استقلالی شدن رسیدن به تیم ملی است
  جهانبخش:هدفم آقاي گلي نيست،صعود است
  معظمي: سربلندي ايران مهمترين هدفم است
  ابراهیمی: هدفم از حضور در استقلال بازگشت به تیم ملی است
  کلوزه:هدفم شکستن رکورد گلزني رونالدو است
  خسه رودریگز: هدفم زدن ۱۰ گل در این فصل است

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان