27-04-2015، 19:48
عشق یعنی وقتی نگاش می کنی دلت بلرزه .کل وجودت داغ بشه
نبودنش داغونت کنه
نبودنش داغونت کنه
|
هر کی عاشق یا عاشقی رو دوست داره بیاد تو |
||||||||
27-04-2015، 19:48
عشق یعنی وقتی نگاش می کنی دلت بلرزه .کل وجودت داغ بشه
نبودنش داغونت کنه
22-06-2015، 21:55
عشق میخوای رفیق؟؟؟؟؟
صفحه اول شناسنامتو باز کن اسم 3تاعشقه مامانت بابات خودت اینه عشق واقعی ولی عشق یعنی دیوونه بازی یعنی از همه چی گذشتن منم یه عشق دوطرفه دارم کلی هم دیوونه بازی باهم کردیم خییییییییلی حال میده
23-06-2015، 1:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-06-2015، 1:06، توسط پاستیل خرسی.)
عشق ینی اینکه منتظر باشی بهت اس بده...
وقتی میگه حالش بده توام حالت بدشه... وقتی گریه میکنه داغون میشی... وقتی میخنده کلی کیف کنی... وقتی دستتو میگیره فشار میده مو ب تنت سیخ شه... فقط با بوی عطر اون اروم شی... فقط میگه دوست داره میخای بغلش کنی فشارش بدی وقتی بوست میکنه پاهات میلرزه . . . . .
23-06-2015، 11:10
عشق یعنی وقتی بغلت میکنه بوی عطر مردونش توی ریه هات بپیچه ارامش داری وقتی باهاشی خوشمیگذرونی میکنه وقتی کنارته
23-06-2015، 11:20
درد داره خیلی
نمیدونی بخندی یا گریه کنی.. بشینی یا بایستی.. زنده بمونی براش یا بمیری...
23-06-2015، 16:29
عشق یعنی حاضر باشی براش بمیری
عشق یعنی حاضر باشه برات بمیره عشق یعنی تا پای جون کنار هم بودن....
07-09-2015، 14:14
عشق یعنی از دلتنگی سوختن..
عشق یعنی درونت گریه بیرنت خنده.. عشق یعنی باید قبول کنی که جز او کسی رو دوس نداری.. عشق یعنی انتظار بی فایده... عشق یعنی هر روز یه بهانه داری واسه جشن گرفتن.. عشق یعنی تپ تپ قلبت.. عشق یعنی بوسه های اتشین.. عشق یعنی اکسیژن خونت هست که باهاش زنده میمونی.. عشق یعنی زیر باران دست تو در دست او.. عشق یعنی احساس خفگی.. عشق یعنی تو..
09-09-2015، 1:55
عشق ینی ی وقتایی غرورتو زیر پات له کنی
ینی ی وقتایی تو کنار بیایی تا کنار اومدنو و گذشتو یاد بگیره ینی ببخشیش عشقتو باید بیان کنی ب خصوص اقایون عشق ینی پاکی ...ینی بهش اعتماد کنی ینی وقتی هیچی نداره دوسش داشته باشی و اون وقتی ب همه چیز دست پیدا کرد تورو کنار نذاره ینی اینکه .... اقامون عشقم خودت میدونی خیلی دوستت دارم و اگه نباشی چیکار میکنم ![]() ![]() ![]() | ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|