امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

محسن مسلمان : جایزه بهترین بازیکن میدان حق من نبود!

تصویری :
محسن مسلمان : جایزه بهترین بازیکن میدان حق من نبود! 1
متن کامل :

تا بازی با فجرسپاسی روزهای زیادی مانده و پرسپولیسی‌ها ترجیح می‌دهند این فاصله را با شادی پیروزی برابر سپاهان پر کنند. به همین خاطر است که وقتی با محسن مسلمان هم صحبت می‌شویم، یکراست می‌رود سراغ این بازی: «خدا را شکر بازی را خیلی خوب شروع کردیم و بعد از چند هفته بالاخره توانستیم قدرتمان را به حریفان نشان دهیم. تا الان هم مشکلات مالی تمرکز بازیکنان را به هم زده بود که نتیجه نمی‌گرفتیم. فصل سختی داشتیم و امیدوارم بتوانیم به چیزی که استحقاقش را داشته‌ایم، برسیم.»
جالب اما وقتی است که مسلمان ادعا می‌کند پرسپولیس باید با گلهای بیشتری سپاهان را شکست می‌داد: «سپاهان در نیمه دوم با سه دفاع بازی می‌کرد تا بتواند گل‌های خورده را جبران کند. ما هم در ضدحمله‌ها خیلی موقعیت داشتیم و با کمی دقت بیشتر می‌شد گل‌های بیشتری به این تیم بزنیم اما مهم همان سه امتیازی بود که گرفتیم و به جمع مدعیان قهرمانی برگشتیم. خوشبختانه بازی‌های ما نسبت به دیگر مدعیان راحت‌تر است اما تیم‌های پایین جدولی‌ هم برای نیفتادن می‌جنگند و بازی با آنها آسان نیست. با این حال ما سعی می‌کنیم بهترین نتایج را بگیریم و آخر فصل هم جام قهرمانی را به هواداران هدیه کنیم.»
هدیه بهترین بازیکن پرسپولیس- سپاهان به محسن مسلمان رسید. اتفاقی که خود این بازیکن درباره‌اش می‌گوید: «من در همه بازی‌ها تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام می‌دهم و خوشحالم که توانسته‌ام تاثیرگذار باشم. البته به نظر خودم آن روز همه بازیکنان تیم خوب کار کردند و این جایزه فقط حق من نبود.»
مسلمان صحبت‌هایش را این‌گونه به آخر می‌رساند: «من بازیکنی نیستم که بخواهم یکی دو سال بازی کنم و بروم. برای همین اجازه نمی‌د‌هم با آبرویم بازی کنند. در مورد من خیلی شیطنت کردند ولی آنها را به خدا واگذار کردم و الان هم تمرکزم فقط روی پرسپولیس و فوتبال است.» 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محسن مسلمان : جایزه بهترین بازیکن میدان حق من نبود! 1
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، شهرام تتلو ، בחור משוגע
آگهی
آره باید به عباس زاده می دادند. Sleepy
من در رفاقت این گونه ام :
پایدار تا « پایِ دار » ... !

کانون هواداران کریس رونالدو در فلشخور

http://www.footballars.blogfa.com

http://www.flashkhor.com/forummember.php?action=profile&uid=91406
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مسی هنوز بهترین بازیکن دنیاست، نه وینیسیوس!
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  خط قرمز عنایتی روی چهار بازیکن هوادار
  جدیدترین بازیکن دوملیتی ایرانی در لیگ سوئد
  اسدی در آخرین بازی فصل بهترین شد
  پاس گل قایدی، بهترین پاس گل هفته
  این همه بازیکن خوب، فقط برای یک پستِ تیم ملی!
  اتمام حجت رئال؛ این ۴ بازیکن را نمی‌فروشیم (عکس)
  قایدی، بهترین بازیکن دیدار استقلال - الاهلی
  اعتراض ستاره‌های دورتموند؛ پنالتی سیتی درست نبود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان