06-01-2014، 19:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-11-2014، 19:06، توسط saeedrajabzade.)
من لواشک دوست دارم ،از شیرینی خامهای بدم میاد،دلو میزنه !
ولی بعضی وقتا یدونه با چایی میخورم ولی شیرینی دانمارکی دوست دارم و عاشقه آبمیوه طبیعی هستم در ضمن چایی هم زیاد میخورم !
همهٔ شعر و آهنگا رو خودم میسازم تنظیم کنندهها : نادر
کوهستانی ،امیر دیوا،پویا دایناتونیک هستن معمولا ولی هرکی کارش خوب باشه باهاش کار میکنم اسمش مهم نیست !
هرچیو دوست دارم تتو میکنم و عکس مادرم رو دستمه !
قد :۱۷۵، وزن ۷۵ کیلو !
خدا رو دارم !پدرم فوت کرده ۲ تا خواهر دارم یه خواهر زاده !
عاشق استخرم البته رو باز و آفتاب ،از استخر سر بسته بدم میاد !از ۲۴ ساعت ولم کنی ۲۳ سأعتشو میخونم ،عاشقه خوندنم !
از فل فل دلمه و کلم پلو بدم میاد !
تو کبابا کوبیده رو ترجیح میدم !
قورمه سبزی ،قیمه، کتلت،کله پاچه ،دنت بیسکویتی دوست دارم اوقات فراقتم رو با پاستیل ، بادوم زمینی ، تخمه آفتاب گردون پر میکنم !
تخته و فوتبال پلی استیشن و گٔل کوچیک شرطی میزنم !
عاشقه سریال م : لاست ، فرار از زندان ، برکینگ بد ، وی ، ۲۴ ،اسپارتکوس ،... از چیزای تند بدم میاد چیزای شور دوست دارم !
رفیق بازم ! لج باز ، یه دنده ، مهربون ،احساساتی ،بد دهن ،اهل ریسک نیستم ولی دنبال لقمهٔ بزرگتر از دهنمم که همیشه ناا خواسته همراه با ریسکه !
دوستی و به دعوا ترجیح میدم ولی پاش بیفته وحشی میشم !
شهریوریم ! ترکم ولی متولد تهران و دختر رشتیو همینجوری خوندم چون دوست رشتی زیاد دارم !
پرسپولیسیم ولی مخلص استقلالیای خانواده هم هستم!
مجردم ولی پاش بیفته ازدواج میکنم دوست دارم پسرم شبیه عکس زیر بشه !
غیرتی ، غد ، تو مسائل مالی بیخیال، یکیو دوست داشته باشم زندگیمو براش میدم و شماها رو دوست دارم
،عاشقتونم ♥
ولی بعضی وقتا یدونه با چایی میخورم ولی شیرینی دانمارکی دوست دارم و عاشقه آبمیوه طبیعی هستم در ضمن چایی هم زیاد میخورم !
همهٔ شعر و آهنگا رو خودم میسازم تنظیم کنندهها : نادر
کوهستانی ،امیر دیوا،پویا دایناتونیک هستن معمولا ولی هرکی کارش خوب باشه باهاش کار میکنم اسمش مهم نیست !
هرچیو دوست دارم تتو میکنم و عکس مادرم رو دستمه !
قد :۱۷۵، وزن ۷۵ کیلو !
خدا رو دارم !پدرم فوت کرده ۲ تا خواهر دارم یه خواهر زاده !
عاشق استخرم البته رو باز و آفتاب ،از استخر سر بسته بدم میاد !از ۲۴ ساعت ولم کنی ۲۳ سأعتشو میخونم ،عاشقه خوندنم !
از فل فل دلمه و کلم پلو بدم میاد !
تو کبابا کوبیده رو ترجیح میدم !
قورمه سبزی ،قیمه، کتلت،کله پاچه ،دنت بیسکویتی دوست دارم اوقات فراقتم رو با پاستیل ، بادوم زمینی ، تخمه آفتاب گردون پر میکنم !
تخته و فوتبال پلی استیشن و گٔل کوچیک شرطی میزنم !
عاشقه سریال م : لاست ، فرار از زندان ، برکینگ بد ، وی ، ۲۴ ،اسپارتکوس ،... از چیزای تند بدم میاد چیزای شور دوست دارم !
رفیق بازم ! لج باز ، یه دنده ، مهربون ،احساساتی ،بد دهن ،اهل ریسک نیستم ولی دنبال لقمهٔ بزرگتر از دهنمم که همیشه ناا خواسته همراه با ریسکه !
دوستی و به دعوا ترجیح میدم ولی پاش بیفته وحشی میشم !
شهریوریم ! ترکم ولی متولد تهران و دختر رشتیو همینجوری خوندم چون دوست رشتی زیاد دارم !
پرسپولیسیم ولی مخلص استقلالیای خانواده هم هستم!
مجردم ولی پاش بیفته ازدواج میکنم دوست دارم پسرم شبیه عکس زیر بشه !
غیرتی ، غد ، تو مسائل مالی بیخیال، یکیو دوست داشته باشم زندگیمو براش میدم و شماها رو دوست دارم
،عاشقتونم ♥