امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاتا مارتینو: بارسا نمی‌خواهد لیونل مسی را بفروشد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تاتا مارتینو: بارسا نمی‌خواهد لیونل مسی را بفروشد 1

تاتا مارتینو پیش از دیدار امشب تیمش مقابل ختافه در نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت و اظهار داشت: مهم است که با صدرنشینی سال 2013 را به پایان برسانیم اما برای این کار نیاز به یک عملکرد منسجم داریم. امیدوارم تیم با توجه به چهار نتیجه اخیرش به پیشرفت ادامه دهد. همچنین معتقدم که خیلی مهم است که با یک روحیه بالا سال را به پایان برسانیم و پس از تعطیلات کریسمس بازیکنان در شرایط بدنی و با روحیه عالی به ترکیب تیم بازگردند.

وی ادامه داد: شخصا بیشتر نگران شیوه بازی تیم هستم. هیچ وقت به خودم اجازه نمی‌دهم مسائل غیرفوتبالی حواسم را پرت کنند. فقط می‌خواهم تیمم بهتر بازی کند تا به پیروزی ادامه دهیم.

سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: همه مربیان دوست دارند به کارشان در یک تیم ادامه دهند اما چه کسی می‌تواند این را تضمین کند؟ نمی‌توانم در مورد موضوعی که خارج از دستان من است، اظهار نظر کنم. به این بستگی دارد که تیمتان چگونه عمل کند و چه نتایجی بگیرد. کسی چه می‌داند در ماه می در چه جایگاهی قرار داریم. از بودن در این تیم خوشحالم؛ از حضور در این شهر در کنار بازیکنانم راحت هستم و از شیوه بازی تیم راضی هستم اما هر سه روز بازی داریم و عملکردی داریم که روی آن اظهار نظر می‌شود.

وی اضافه کرد: برای ملاقات با مسی در تعطیلات کریسمس برنامه‌ریزی نکرده‌ ام اما مطمئنم که بین 26 تا 29 دسامبر یک جایی با هم ملاقات می‌کنیم. به زمین تمرین می‌روم و با او گپی می‌زنم. هر روز آخرین خبرها را از برنامه بهبودی وی دریافت می‌کنیم و در صورتی که اتفاق غیر منتظره‌ای رخ ندهد وی می‌تواند به تیم برگردد و در ترکیب اصلی به میدان برود.

مارتینو گفت: شاید ژاوی بتواند امشب بازی کند اما نمی‌خواهیم روی این مسئله ریسک کنیم. در شرایط دیگر اسم او را در فهرست وارد می‌کردیم اما تصمیم ما بر خلاف این بود. همچنین احساس می‌کنیم که لازم نیست پویول در فهرست 18 نفره بازیکنان برای دیدار امشب قرار داشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بارسا می‌خواهد مسی را بفروشد؟ تأکید کرد: نه چنین مسئله‌ای درست نیست.
تاتا مارتینو: بارسا نمی‌خواهد لیونل مسی را بفروشد 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بارسا 3-3 سیتی: 6 گل به افتخار اونسوئه
  وکلای بارسا در تلاش برای سد راه انتقال مسی به PSG
  هری کین تا یورو استراحت خواهد کرد
  شجاع می‌خواهد مقابل پرسپولیس «سوپرمن» شود!
  لیونل مسی نه، سیتی در مسیر جذب یک ستاره بزرگ (عکس)
  طلاق بانوی پیر و رونالدو جاری خواهد شد
  واکنش جرارد پیکه به توقف تلخ و لحظه آخری بارسا
  حسرت ستاره بارسا؛فرصت بی نظیری را از دست دادیم
  کاسیمیرو در پوست کریم؛ یک تنه مساوی بارسا (عکس)
  شش‌گانه بایرن مونیخ بهتر بود یا شش‌گانه بارسا؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان