امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صحبت های جالب کریستیانو رونالدو « من عقده ی توپ طلا ندارم ... »

Wink 
افتتاح موزه CR7 در ماديرا

رونالدو : عقده توپ طلا ندارم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صحبت های جالب کریستیانو رونالدو « من عقده ی توپ طلا ندارم ... » 1

كريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد در حالي عصر يكشنبه موزه افتخاراتش را در زادگاهش افتتاح كرد كه در حاشيه آن گفت يك اتاق اضافه براي توپ و ساير جوايزي كه در آينده كسب مي‌كند، ساخته شده است.
اين مهاجم 28 ساله كه در موزه‌اش توپ طلاي سال 2008 و همچنين 125 جايزه فردي ديگر را به نمايش گذاشته، عنوان كرد كه موزه CR7 هديه‌اي به هوادارانش است: «امروز، روز خاصي است؛ روزي كه موزه‌ام افتتاح شد و من به آن افتخار مي‌كنم. من اتاقي براي افتخارات ديگرم نيز دارم. نمي‌خواهم از افتخار خاصي نام ببرم. چيزي كه مي‌خواهم، كسب جوايز بيشتر است و اگر برنده توپ طلا شوم، اتاق اضافه‌اي براي قرار دادن آن در موزه وجود دارد.»
رونالدو در كنار فرانك ريبري و ليونل مسي سه نامزد دريافت عنوان بهترين بازيكن سال 2013 فوتبال جهان است و بسيار اميدوار است اين جايزه را از آن خود كند. او كه در اين فصل 33 گل به ثمر رسانده، در حالي كه چند روز قبل نيز بهترين فوتباليست دنيا از سوي مجله ورلد ساكر انتخاب شد، اعلام كرد كه عقده دريافت باارزش‌ترين جايزه فردي دنيا را ندارد: «جايزه مجله ورلد ساكر يك جايزه بااهميت ديگر است اما تصاحب آن بدان معنا نيست كه از سوي فيفا نيز بهترين بازيكن انتخاب مي‌شوم. اميدوارم اين اتفاق خوب برايم بيفتد اما وسواسي براي تصاحب آن ندارم.»
با وجود هيجان و شور فراوان هواداران و خبرنگاران در افتتاح اين موزه، فضاي آن معمولي و متوسط است. موزه CR7 در طبقه همكف يك ساختمان 5 طبقه قرار دارد و فاصله‌اش با مركز شهر فونچال فقط چند صد متر بوده و چشم‌اندازش رو به اقيانوس اطلس است.
درك اينكه چرا رونالدو چنين جايي را انتخاب كرده، آسان است، چون به ياد مي‌آورد كه ترك اينجا سخت‌ترين لحظه زندگي‌اش به‌عنوان يك فوتباليست بوده است: «نمي‌توانيد بدون فداكاري و گذشت چيزي را از آن خود كنيد. يازده ساله بودم كه از ماديرا رفتم و سعي كردم رو به ورزش بياورم. جدايي از اينجا سخت‌ترين كار در طول دوران حرفه‌اي بود.»
همسايگان كنجكاو در بالكن خانه خود شاهد هياهوي افتتاح موزه‌اي بودند كه در جزيره‌اي آرام با 260 هزار نفر جمعيت كه به خاطر تنوع زيستي‌اش مشهور شده، اتفاقي غير عادي است.
رونالدو 28 ساله ادامه داد: «اين موزه شاهدي براي دستاوردهايم است. هيچ‌كس قرار نيست آنها را از اينجا تكان بدهد و اينها چيزهايي است كه مي‌خواستم با هوادارانم شريك باشم.»
جايزه اول رونالدو كه احتمالاً كوچترين آنها نيز است، مربوط به هشت سالگي اين ستاره پرتغالي مي‌شود كه در تورنمنتي با پيراهن تيم «آندورينيا» به مقام آقاي گلي دست يافت. دو كفش طلاي اروپا و همچنين يك مجسمه مومي شده با پيراهن تيم ملي پرتغال ديگر چيزهايي است كه در اتاق اصلي اين موزه قرار داده شده است.
رونالدو كه در كنار مجسمه‌اش ايستاده بود، به شوخي گفت: «فكر نمي‌كنم اين مجسمه از من خوش تيپ‌تر باشد.»
او همچنين به سر الكس فرگوسن مربي سابق منچستريونايتد كه 6 سال زير نظر او در ليگ برتر توپ زد و خانواده و مدير برنامه‌هايش يعني خورخه مندس كه نقش مهمي در موفقيت‌هايش ايفا كرده‌اند، اداي احترام كرد.
تمامي توپ‌هايي كه CR7 حداقل يك هت تريك با آنها داشته، از جمله توپ بازي برگشت پلي آف جام جهاني مقابل سوئد كه پرتغال 4-2 برنده شد، در اين موزه به نمايش گذاشته شده است.
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط 1399 ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، Ѧℳℐℝ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  همسر رونالدو در بیمارستان آلمانی‌ها بستری شد
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  رونالدو اشتباه بزرگش را تکرار کرد
  یوونتوس جانشین رونالدو را پیدا کرد
  تصمیم بزرگ کریستیانو رونالدو لو رفت (عکس)
  تصمیم نهایی کریس رونالدو برای آینده مشخص شد
  طارمی بود یا کریستیانو رونالدو؟
  یوونتوس و تبعیضی که مخصوص رونالدو است!
  نگاه خشمگین رونالدو به علی دایی (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان