05-12-2013، 19:20
به سلامتی رفیقی که تو رفاقت کم نذاشت ولی کم برداشت تا رفیقش کم نیاره...
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی مداد پاک کن که به خاطر اشتباه دیگران خودشو کوچیک میکنه...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونایی که تو اوج سختی ها و مشکلات به جای اینکه تَرکمون کنن درکمون می کنن...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اون رفتگری که تو این هوا داره به عشق زن و بچش کوچه و خیابون رو جارو میزنه که یه لقمه نون حلال دربیاره...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونایی که تو این هوای دو نفره با تنهایی شون قدم میزنن...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونهائی که دوست دارم رو درک می کنند و اونو به حساب کمبودهات نمی ذارن...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی کسی که هنوز دوسش داری ولی دیگه مال تو نیست...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی مادر که وقتی غذا سر سفره کم بیاد اولین کسی که از اون غذا دوس نداره خودشه...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی همه اونایی که خطشون اعتباریه ولی معرفتشون دائمی![/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونایی که به پدر و مادرشون احترام میذارنو میدونن تو خونه ای که بزرگترها کوچک شوند؛ کوچکترها هرگز بزرگ نمیشوند...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونی که بیکسه، ولی ناکس نیست...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونایی که چه عشقشون پیششون باشه چه نباشه چشمشون مثل فانوس دریایی نمی چرخه...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی حلقه های زنجیر که زیر برف و بارون میمونن زنگ میزنن ولی هم دیگه رو ول نمیکنن...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]گل آفتابگردان را گفتند: چراشبها سرت را پایین می اندازی؟ گفت :ستاره چشمک میزند، نمیخواهم به خورشید خیانت کنم[/rtl]
[rtl]به سلامتی همه اونایی که مثل گل آفتابگردان هستند...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اون دختری که حاضره زیر بارون خیس بشه ولی سوار ماشین هیچ پسری نشه...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی کسی که وقتی بردم گفت : اون رفیق منه و وقتی باختم گفت : من رفیقتم...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی کسی که بهش زنگ میزی… خوابه ولی واسه این که دلت رو نشکنه میگه:خوب شد زنگ زدی… باید بیدار میشدم...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اون بچهای که شیمی درمانی کرده همه ی مو هاش ریخته به باباش میگه بابا من الان مثل رونالدو شدم یا روبرتو کارلوس؟ باباش میگه قربونت برم از همه اونا تو خوش تیپ تری...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اون پسری که وقتی تو خیابون نگاهش به یه دختر ناز و خوشگل میفته بازم سرشو میندازه پایین و زیر لب میگه: اگه آخرشم باشی انگشت کوچیکه ی عشقم هم نیستی...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی با ارزش ترین پول دنیا “تومن” چون هم تو هستی توش، هم من...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اون دختری که وقتی یه بی ام و واسش بوق میزنه سرشو میندازه پایین و میگه هرچقدرم که ماشینت باحال باشه اندازه چرخ پراید عشقمم نمیشه...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی اونایی که اگه صد لایه ایزوگامشون هم بکنن بازم معرفت ازشون چیکه میکنه...[/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتیه دوست نازنینی که گفت: قبر منو خیلی بزرگ بسازین…. چون یه دنیا ارزو باخودم به گور میبرم ![/rtl]
[rtl]*****[/rtl]
[rtl]به سلامتی پسر بچه های قدیم که پشت لبشونو با ذغال سیاه می کردن که شبیه باباهاشون بشن نه مثل جوونای امروز ابروهاشونو نازک می کنن که شبیه ماماناشون بشن!!![/rtl]