23-11-2013، 22:25
[align=right]فامیل دور نام عروسکی است که در سری مجموعههای تلویزیونی کلاه قرمزی ۹۰، کلاه قرمزی ۹۱ و کلاه قرمزی ۹۲ حضور داشته است. این عروسک به سرعت توانست با مخاطبان و علاقه مندان مجموعههای کلاه قرمزی ارتباط برقرار کند، به طوریکه به یکی از پرطرفدارترین شخصیتهای این مجموعه تبدیل شد.
در سال ۱۳۹۲، کمپینی برای دعوت از فامیل دور برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در فیسبوک تشکیل شد.[۱]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این شخصیت به «در» حساسیت خاصی دارد.
شخصیت فامیل دور از «روستای دور» که روستای خانوادگی اوست، آمده است.
به اصطلاحاتی که در آن «دور» به کار رفته باشد حساس است، مانند: بلا به دور، احساسات منفی را از خود دور کنیم ، جای دوری نمیره و..
حرف «ل» را «ر» تلفظ میکند، مانند: سلام =>سرام ، الان=>اران و... (به جزء : فامیل دور)
از تکیه کلامهای این شخصیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱."سال نو مبارک، صد سال به این سالها، هر روزتان نوروز، نوروزتان پیروز"
۲."که با این در اگر در بند در مانند، در مانند."
۳."سیرداغ" که منظور همان کلمه «sit down» در زبان انگلیسی است و برای ببعی استفاده میکند.
۴."من از بچگی آرزوم بوده که..." که بیشتر برای شخصیت آقای مجری به کار میبرد.
۵. "من با وجود ... افق های روشنی در برابر خودم می بینم."
۶."اسمم فامیله، فامیلم دوره!" که با این جمله خود را معرفی میکند.
٧."چی شده؟"
٨."من الان چه جوریم؟"
۹."نخوردیم نون گندم، دیدیم دست مردم."
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عروسک گردانی این عروسک را محمد لقمانیان بر عهده داشت و صداپیشه این عروسک بهادر مالکی بود. این عروسک مانند بقیهٔ عروسکهای این مجموعه توسط مرضیه محبوب ساخته شده است.
در سال ۱۳۹۲، کمپینی برای دعوت از فامیل دور برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در فیسبوک تشکیل شد.[۱]

این شخصیت به «در» حساسیت خاصی دارد.
شخصیت فامیل دور از «روستای دور» که روستای خانوادگی اوست، آمده است.
به اصطلاحاتی که در آن «دور» به کار رفته باشد حساس است، مانند: بلا به دور، احساسات منفی را از خود دور کنیم ، جای دوری نمیره و..
حرف «ل» را «ر» تلفظ میکند، مانند: سلام =>سرام ، الان=>اران و... (به جزء : فامیل دور)
از تکیه کلامهای این شخصیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱."سال نو مبارک، صد سال به این سالها، هر روزتان نوروز، نوروزتان پیروز"
۲."که با این در اگر در بند در مانند، در مانند."
۳."سیرداغ" که منظور همان کلمه «sit down» در زبان انگلیسی است و برای ببعی استفاده میکند.
۴."من از بچگی آرزوم بوده که..." که بیشتر برای شخصیت آقای مجری به کار میبرد.
۵. "من با وجود ... افق های روشنی در برابر خودم می بینم."
۶."اسمم فامیله، فامیلم دوره!" که با این جمله خود را معرفی میکند.
٧."چی شده؟"
٨."من الان چه جوریم؟"
۹."نخوردیم نون گندم، دیدیم دست مردم."

عروسک گردانی این عروسک را محمد لقمانیان بر عهده داشت و صداپیشه این عروسک بهادر مالکی بود. این عروسک مانند بقیهٔ عروسکهای این مجموعه توسط مرضیه محبوب ساخته شده است.