18-11-2013، 20:29
از حادثه ناگوار و دلخراش ریختن آهک در چشمان "فاطمه کلوندی" بیش از چهار سال میگذرد، فاطمه قربانی کینهتوزی و انتقامجویی اختلافات خانوادگی شده و پلکهایش برای همیشه به هم دوخته است. فاطمه کوچولو که هماکنون خورشید چشمانش خاموش شده بزرگترین آرزویش دیدن روی پدر و مادرش است.
خواستار پیگیری هرچه سریعتر پرونده هستم
پدر فاطمه در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: خواستار پیگیری هر چه سریعتر پرونده برای انجام قصاص هستم.
"امیر کلوندی" به تشریح داستان و روز اتفاق پرداخت و گفت: در روز 17 تیر ماه سال 88 به همراه خانواده و مادرم برای مهمانی به منزل خواهرم در شهر قروه سنندج رفتیم، در آن زمان ما در روستایی واقع در اسدآباد زندگی میکردیم.
وی ادامه داد: شب برای استراحت در منزل خواهرم خوابیدیم، نیمه شب متوجه عدم حضور فاطمه در کنار مادرش شدیم.
کلوندی افزود: مادر فاطمه وقتی متوجه عدم حضور فاطمه در داخل اتاق شد شروع به فریاد زدن کرد، همگی سراسیمه از خواب بلند شدیم و من متوجه نبودن "محمدرضا" شوهرخواهرم شدم، هنگامی که به حیاط رفتم فاطمه را کنار اتاق خرابهای در گوشه حیاط پیدا کردم.
وی تصریح کرد: فاطمه به حالت نیمهجان در گوشه حیاط افتاده بود، لباسهایش سوخته و تمامی دستها و صورتش آهکی شده بود.
پدر فاطمه اظهار کرد: شوهرخواهرم "محمد رضا" سر فاطمه را در داخل کیسه آهک گذاشته و فاطمه در آهک سوخته بود.
کلوندی خاطرنشان کرد: با شوهر خواهرم هیچ گونه دشمنی و خصومتی نداشتیم اما او با خواهرم به علت اختلافات دچار مشاجره شده بود که انتقامش را از دختر بی گناه من گرفت.
وی اظهار کرد: شوهر خواهرم به مواد مخدر اعتیاد دارد اما اینکه او در آن زمان از مواد روانگردان مصرف کرده باشد صحت ندارد.
وی گفت: بعد از وقوع این حادثه فاطمه را برای درمان به بیمارستان شهرستان اسدآباد منتقل کردیم که چیزی تشخیص ندادند و بعد از آن به بیمارستان بعثت همدان بردیم که پزشکان گفتند دیگر دیر شده و چشمان فاطمه نابود شده است.
چشمان فاطمه 100 درصد از بین رفته است
کلوندی تصریح کرد: تحمل دیدن نابینایی دخترم را نداشتم و او را به بیمارستان فارابی تهران بردم تا شاید بتواند بیناییاش را به دست بیاورد اما این اتفاق نیفتاد، بعد از اینکه در تهران هم به نتیجهای نرسیدیم شرایط برای اعزام به آمریکا فراهم شد و دخترم را برای درمان به آمریکا بردم اما همچنان فاطمه هیچ بیناییای ندارد و چشمانش به صورت 100 درصد از بین رفته است.
وی خاطرنشان کرد: فاطمه در حال حاضر در مدرسه موسی بن جعفر همدان در مقطع دوم ابتدایی در حال تحصیل است، او از نظر درسی هیچ مشکلی ندارد و حافظه خوبی برای یادگیری دارد.
چرخه زندگیام به سختی میچرخد
کلوندی ادامه داد: برای تحصیل دخترم از روستای اسدآباد به همدان آمدیم، هماکنون در منطقه حصار همدان مستاجر هستیم و باید علاوه بر هزینه تحصیل، درمان و سایر امورات زندگی اجاره خانه هم پرداخت کنم، این هزینهها زندگی را برایم مشکل کرده است.
نبود ماشین بریل در منزل مانع درس خواندن فاطمه در خانه شده است
کلوندی تاکید کرد: برای درس فاطمه از مجموعه بهزیستی و آموزش و پرورش خدماتی از جمله کتابهای کمک درسی و ماشین بریل درخواست کردیم اما تاکنون به نتیجهای نرسیدهایم و نمی توانیم فاطمه را در خانه برای ادامه تحصیل کمک کنیم.
قصاص میخواهیم
وی به پیگیری پرونده فاطمه اشاره کرد و گفت: مهمترین خواسته من این است که پرونده فاطمه هر چه سریعتر پیگیری شود چون ما قصاص میخواهیم و باید این امر انجام شود.
زندگی فاطمه نابود شده است
کلوندی گفت: در حال حاضر متهم در زندان مرکزی سنندج به سر می برد و پرونده را برای قصاص در تهران پیگیری میکنم، باید این عمل انجام شود چون زندگی فاطمه نابود شده است.
وی گفت: یک دختر دیگر به نام فهمیه دارم که در مقطع سوم راهنمایی در حال تحصیل است و مادر فاطمه نیز در بستر بیماری به سر میبرد.
وی در پایان از گران بودن هزینه سرویس مدرسه فاطمه ابراز نارضایتی کرد و گفت: به دلیل بالا بودن قیمت سرویسی که مدرسه در نظر گرفته و شرایط بد مالی اغلب والدین، آنها اقدام به گرفتن سرویس از بیرون کردهاند.
سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان مدارس استثنایی رایگان است
رییس آموزش و پرورش استثنایی استان همدان از رایگان بودن سرویس مدارس استثنایی برای والدین دانشآموزان خبر داد.
"ایرج بصیری" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)_منطقه همدان، در پاسخ به چرایی هزینهی بالای سرویس مدرسه اظهار کرد: سرویس ایاب و ذهاب تمامی مدارس استثنایی دانشآموزان با نیاز خاص رایگان است و والدین هیچ هزینهای را در این زمینه به اجبار پرداخت نمیکنند.
وی افزود: هزینه سرویس مدارس مشارکتی بوده و هر خانوادهای که از نظر مالی در رفاه باشد به صورت داوطبانه میتواند به مدرسه کمک کند اما سرویس مدرسه برای تمامی دانشآموزان رایگان است.
در آغاز سال تحصیلی برای ایاب و ذهاب دانشآموزان مشکلاتی وجود داشت
بصیری تاکید کرد: در اوایل آغاز سال تحصیلی جاری برای ایاب و ذهاب دانشآموزان مشکلاتی نیز وجود داشت که این موضوع ظرف کوتاهترین زمان ممکن برطرف شد.
وی خاطرنشان کرد: ماشین های بریل که ویژه روشندلان طراحی شده بسیار گرانقیمت بوده و به این ترتیب داشتن ماشین بریل به تعداد دانشآموزان طرحی ایدهآل است اما با این موضوع کمی فاصله داریم، البته حمل و نقل ماشین بریل توسط دانشآموزان برای بردن به منزل امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: در صورتیکه شرایط لازم و بودجه فراهم شود ماشینهای بریل برای تحصیل و تمرین در منزل تامین میشود اما در حال حاضر شرایط لازم و بودجه فراهم نیست اما مدراس تا جایی که امکان داشته باشد ماشینهای بریل را در اختیار دانشآموزان قرار میدهند.