26-10-2013، 17:34
مواد لازم:
آرد سفید یک پیمانه
خاک قند1/4 پیمانه
کره 100 گرم
هل یک قاشق مرباخوری
زرده و سفیده تخممرغ دو عدد
گردوی آسیاب شده به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا کره را با همزن زده تا نرم شود بعد دو عدد زرده تخممرغ، خاکقند، هل و آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. بعد از این که تمامی مواد با هم مخلوط شد به شکل گلولههای توپی درآورده و در سفیده تخممرغ میغلتانیم. سپس در گردوی آسیاب شده قرار داده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد درون فر قرار میدهیم.
نکته: میتوانید برای تزئین از هل استفاده کنید.
آرد سفید یک پیمانه
خاک قند1/4 پیمانه
کره 100 گرم
هل یک قاشق مرباخوری
زرده و سفیده تخممرغ دو عدد
گردوی آسیاب شده به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا کره را با همزن زده تا نرم شود بعد دو عدد زرده تخممرغ، خاکقند، هل و آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. بعد از این که تمامی مواد با هم مخلوط شد به شکل گلولههای توپی درآورده و در سفیده تخممرغ میغلتانیم. سپس در گردوی آسیاب شده قرار داده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد درون فر قرار میدهیم.
نکته: میتوانید برای تزئین از هل استفاده کنید.